Bulgaristandan,Turkler.

oncelikle herkeze iyi aksamlar, bu basligi actim cunku merak ediyordum

bu guzel forumda bulgaristandan Turk var mi benim gibi katilan? varsa yazarsa guzel olur,

Sevgiler saygilar

Son düzenleme:
Bulgaristan dan değilim ama Türkiye de yaşayan bir Bulgaristan göçmeniyim yani baba tarafından :)

Doberden Bradcet :D Her sene 2-3 kez giderim , kurban bayramlarında , yarı yıl tatillerinde , yazları banko ordayım , seviyorum memleketimi , insanları başka ya bi kere , havası başka ..

Değerli üyemiz;
Lütfen mesajlarınızda yazım şekline dikkat ediniz.
Yazım dili ile ilgili kuralları okumak için lütfen buraya tıklayınız
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar

Ben de Bulgaristan göçmeniyim. (yıl 89)

Senede 1-2 kere gidip geliyorum :). Haskovo ya da Kırcaali'de oluyorum genelde, akrabalar da var oralarda.

Evet ben de sofyada yasiyorum rpac in soyledigi gibi :) sozde yilbasinda yanima gelecekti ama su koyverdi gene

Selam

Memleketimden turkler gormek guzel

Predatel Bende kirdjalidenim bilmem hic geldiniz mi ben bundan 3 yil once sofiyada yaz tatilinde 3 ay durmustum.ne kadar da uzak olsa umarim bir gun yolarimiz kesisir.

neverzz Dobir ve4er bratced

angilonit bir gun kirdjaliye yolunuz duserse haber verin..Predatel bu sizin icinde gecerli.

Son düzenleme:
Predatel Bende kirdjalidenim bilmem hic geldiniz mi ben bundan 3 yil once sofiyada yaz tatilinde 3 ay durmustum.ne kadar da uzak olsa umarim bir gun yolarimiz kesisir.
angilonit bir gun kirdjaliye yolunuz duserse haber verin..Predatel bu sizin icinde gecerli.

Davet icin tesekkurler ;) yaza dogru kismetse gelicem zaten cevirme yapmaya. Arkadasim var okuldan. Teklas ta calisiyor otomasyon muhendisi ona da sozum var o zaman kismet olursa tanisiriz

Davet icin tesekkurler ;) yaza dogru kismetse gelicem zaten cevirme yapmaya. Arkadasim var okuldan. Teklas ta calisiyor otomasyon muhendisi ona da sozum var o zaman kismet olursa tanisiriz
hadi bakalim gorusmek umuduyla,artik bir antreman atariz eger gelirseniz :)

Back
Yukarı