Bugun antreman yapamadim cok tuhaf hissediyorum

Arkadaslar universite okuyorum somestr icin memlekete geldim gecici olarak 1 haftaligina burdada bi salona gidiyorum bugun oglen islerim vardi 5 bucukta gittim salona megerse salon 6 da kapaniyormus calisamadim ve moralim bozuldu malum pazarda kapali :( cok kafaya taktim 1 gun benim icin cok buyuk kayip gibi geliyo

disiplinli bir şekilde aksatmadan gidiyorsan salona bence hiç moralini bozma.bende de aynısı olmuştu .uzun bir süre gittikten sonra bir kaç gün aksattım ve moralim bozuldu ama disiplinli devam ettiğim için hiç üzülmledim sonradan da. hatta o kadar düzenli gittiğim için bazı günler özellikle aksatıyorum :) kesinlikle problem olmuyo. biraz vucudunu dinlendir iyi gelir. hatta p.tesi daha iyi çalışacaksın iyi dinlendiğin için :)

4. ayım ve 1 kere aksatmadım. Beslenmemde aynı hiç aksatmadım ama bugun böle oldu bide yarında salonun kapalı olması beni depresyona soktu :):)

lkinde öyle olur zamanla alışırsın ben bazen sınavlar yüzünden 1 ay falan gitmiyorum bir de kar cart curt derken 1.5 ayı bulduğu oluyo zamanla alışıyo insan daha az yanıyo canı

antrenman kaçırma sendromu; ya büyük bir gazla yeni başlamış kişilerde, ya da senelerce yapmış, bu işle kafayı kırmış, hayatı bundan ibaret zanneden (ama esas para kazandığı işi bu olmayan) kişilerde görülür.

antrenman kaçırma sendromu; ya büyük bir gazla yeni başlamış kişilerde, ya da senelerce yapmış, bu işle kafayı kırmış, hayatı bundan ibaret zanneden (ama esas para kazandığı işi bu olmayan) kişilerde görülür.

ya büyük bir gazla yeni başlamış kişilerde :D kesinlikle 2 aydır gidiyorum düzenli olarak 2 gün gidemedim acayip sıkıntıya girdim sanki 2 ay hiç çalışmamışım gibi hissettim kendimi bir kötü oldum ama yarına acayip motive oldum :D

Bu sporda baslangic seviyesinde iki tur insan vardir biri basladiktan bir hafta sonra sporu birakir digeri de takinti yapar hatta bazisi senin gibi kafasini bozar. En iyisi herseyin normali. Kafaya cok da takmayin ama duzeninizi de cok fazla bozmayin.

Antrenman bağımlısı olmuş olabilirsin, ciddi bir duruma bürünüyor bu olay ileride :)

alaska06 kardeşim bu cümleye ek olarak kesinlikle ve kesinlikle bu sporu takıntı yapma kaçırdığın bir idmanı sevgilinin terk etmesi gibi kendi kendine bu acıyı çektirme:) ben 5 gün önce kıl dönmesinden ameliyat oldum ve minimum 1 ay spordan uzak kalacağım belki daha fazla ama önce sağlık sonra kuvvetli ve sağlıklı olmak için sporthums:

Back
Yukarı