super_hornet
Üye
selam arkadaşlar...
bugün kan tahlili yaptırdım
3 ay olacak diyetteyim + şınav pazı arka kol omuz çalışıyorum(3 gün )...10 küsür gündür koşuyorum 20 dk
93 idim 85 im şu an boy 1.78
25gün içersinde 4 ya da 5 kilo daha vermem lazım
tahlillerim şöyle
TSH: 1.42 / NORMAL ARALIĞI: 0.34-5.60
T3: 3.05 / NORMAL ARALIĞI: 2.5 - 3.9
T4: 1.02 / NORMAL ARALIĞI: 0.61 - 1.12
anlaşılan benim şu an trioid hormonları (t3 t4) tavan değere yakın seyrediyor...Bu da demektir ki metobolizma hızlı çalışıyor gayet..
o zaman yağ yakımı devam ediyormu yoksa durmuş olabilir mi yine...????
85in altına inemedim de
kendime bir hafta verdim çarşamba günü (16 eylül) doluyor...hala 85 isem interval koşuya geçecem artık ...
dün bi koştum 10-12 dk dayanabildim....
orta tempoda sabit koşuya ise 20 dk dayanabiliyorum...aslında daha koşarım ama sol diz kapağımın kenarı ağrımaya başlıyor anlamadım gitti..zemin bozuk galiba..tam düz toprak değil..
bi de ben diyorum ki sabah aç karna karnitin + kafein alıp 20-25 dk koşayım..sonra karboları yükleyeyim akşamüstü interval çalışayım...
iyice şaşırtayım vücudu yaksın şu son 4-5 kiloyu da
işe yarar mı
askeri mülakata girecem o yüzden yav...keyfimden değil yardımcı olursanız çok sevinirim
bugün kan tahlili yaptırdım
3 ay olacak diyetteyim + şınav pazı arka kol omuz çalışıyorum(3 gün )...10 küsür gündür koşuyorum 20 dk
93 idim 85 im şu an boy 1.78
25gün içersinde 4 ya da 5 kilo daha vermem lazım

tahlillerim şöyle
TSH: 1.42 / NORMAL ARALIĞI: 0.34-5.60
T3: 3.05 / NORMAL ARALIĞI: 2.5 - 3.9
T4: 1.02 / NORMAL ARALIĞI: 0.61 - 1.12
anlaşılan benim şu an trioid hormonları (t3 t4) tavan değere yakın seyrediyor...Bu da demektir ki metobolizma hızlı çalışıyor gayet..
o zaman yağ yakımı devam ediyormu yoksa durmuş olabilir mi yine...????
85in altına inemedim de

kendime bir hafta verdim çarşamba günü (16 eylül) doluyor...hala 85 isem interval koşuya geçecem artık ...
dün bi koştum 10-12 dk dayanabildim....
orta tempoda sabit koşuya ise 20 dk dayanabiliyorum...aslında daha koşarım ama sol diz kapağımın kenarı ağrımaya başlıyor anlamadım gitti..zemin bozuk galiba..tam düz toprak değil..
bi de ben diyorum ki sabah aç karna karnitin + kafein alıp 20-25 dk koşayım..sonra karboları yükleyeyim akşamüstü interval çalışayım...
iyice şaşırtayım vücudu yaksın şu son 4-5 kiloyu da
işe yarar mı

askeri mülakata girecem o yüzden yav...keyfimden değil yardımcı olursanız çok sevinirim