Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Sağol dostum güzel yorumların için.ben bursadan body 2000 spor merkezinde çalışıyorum.33 yaşındayım ilaca hayır diyenlerdeyim geç olsun ama temiz ve net olsun vücut dediğinodnamok dedi:İlk yorumu ben yapayım, tek kelime ile çok güzel, o ne biceps öyle, yağsız bir vücut bence mükemmel.Tebrik ederim.
Evet görüşler kişinin belkide doğru yone sevkedilmesini saglarfırat 26 dedi:niye camur atalım sana.gördügümüz vucudun yorumunu yaparız.gögüslerinin üzerine daha cok gitmelisin.biraz daha yaymalısın.ve biraz daha hacim katılmalı.
dostum ben neysem oyum niye öle oynamalar falan yapayım anlamam zaten iki resim arasında 1,5 yıl vardır balk halimdi demekki 2sene öncesini koysak buraya bazı arkadaşlar onun kolu değil dicek.sonra makina farkıda var.neyse ben burdayım inanmayan gelir canlı görür misafirim olur birlikte yemek yeriz.bursa' mesken body 2000 spor salonu beklerim arkadaşlar.herkeze iyi ilaçsız çalışmalar.zagortenay dedi:Photoshop uzmanı arkadaşlar bir bakın.Biceps dıştan bakılırsa benim bicepsimden zayıf.Ama iç taraftan (ilk foto) devasa bir biceps var.Eğerki bu foto hilesiz ise bravo.
dostum seni tebrik etmek lazım tam bi anatomi uzmanısın ???sana ne demeli dur dur buldum çamur atma ne olur çalış seninde olurTony-Montana dedi:ilk foto daki biceps photoshop la yapilmisdir kardesler dikkat li bakin biceps e!!!!
Tony-Montana dedi:https://img142.imageshack.us/my.php?image=df5qc.png
1. renke bakin.
2.renke bakin.
ve bire cok iyi bakin söylemem gerek yok anlarsiniz!!
cancan dedi:Sağol dostum güzel yorumların için.ben bursadan body 2000 spor merkezinde çalışıyorum.33 yaşındayım ilaca hayır diyenlerdeyim geç olsun ama temiz ve net olsun vücut dediğin