• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

buda ben hadi bakalım.kolay olmadı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cancan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tebrikler

İlk yorumu ben yapayım, tek kelime ile çok güzel, o ne biceps öyle, yağsız bir vücut bence mükemmel.Tebrik ederim.

biraz da kendini tanitsan.....

Re: Tebrikler

odnamok dedi:
İlk yorumu ben yapayım, tek kelime ile çok güzel, o ne biceps öyle, yağsız bir vücut bence mükemmel.Tebrik ederim.
Sağol dostum güzel yorumların için.ben bursadan body 2000 spor merkezinde çalışıyorum.33 yaşındayım ilaca hayır diyenlerdeyim geç olsun ama temiz ve net olsun vücut dediğin

niye camur atalım sana.gördügümüz vucudun yorumunu yaparız.gögüslerinin üzerine daha cok gitmelisin.biraz daha yaymalısın.ve biraz daha hacim katılmalı.

fırat 26 dedi:
niye camur atalım sana.gördügümüz vucudun yorumunu yaparız.gögüslerinin üzerine daha cok gitmelisin.biraz daha yaymalısın.ve biraz daha hacim katılmalı.
Evet görüşler kişinin belkide doğru yone sevkedilmesini saglar

benim görüşüm ön omuz çok iyi görünüyor omuzun arkasıda bu şekilde ise omuzlar tamamdır

göğüs anatomini tam çözemedim kombine poz verdiğin için

biseps iyi görünüyor fakat bu tempoda giderse yayılarak degil dikey dediğimiz burun şeklinde buyur fakat biraz açma yoluna gidersen daha iyi yön verirsin iç biceps ii görünüyor bu resime göre 40-42 civarında dışta aynı güzellikteyse lafım yok fakat dıştan iyi görünmuyorsa adeleyi dışa dogru çekmelisin
şimdilik bukadar kolay gelsin

Photoshop uzmanı arkadaşlar bir bakın.Biceps dıştan bakılırsa benim bicepsimden zayıf.Ama iç taraftan (ilk foto) devasa bir biceps var.Eğerki bu foto hilesiz ise bravo.

zagortenay dedi:
Photoshop uzmanı arkadaşlar bir bakın.Biceps dıştan bakılırsa benim bicepsimden zayıf.Ama iç taraftan (ilk foto) devasa bir biceps var.Eğerki bu foto hilesiz ise bravo.
dostum ben neysem oyum niye öle oynamalar falan yapayım anlamam zaten iki resim arasında 1,5 yıl vardır balk halimdi demekki 2sene öncesini koysak buraya bazı arkadaşlar onun kolu değil dicek.sonra makina farkıda var.neyse ben burdayım inanmayan gelir canlı görür misafirim olur birlikte yemek yeriz.bursa' mesken body 2000 spor salonu beklerim arkadaşlar.herkeze iyi ilaçsız çalışmalar.

Tony-Montana dedi:
ilk foto daki biceps photoshop la yapilmisdir kardesler dikkat li bakin biceps e!!!!
dostum seni tebrik etmek lazım tam bi anatomi uzmanısın ???sana ne demeli dur dur buldum çamur atma ne olur çalış seninde olur :)

ben bu photoshop islerin len cok ugrasirim uzamani yim size istiyorsaniz video sunabilirm kardes nasil yapti diye o kaslari!!!
istiyorsaniz söylenin sunim!!!!

Tony-Montana dedi:
https://img142.imageshack.us/my.php?image=df5qc.png

1. renke bakin.
2.renke bakin.

ve bire cok iyi bakin söylemem gerek yok anlarsiniz!!

iki foto arasında 1.5 yıl var ve mekanik makinayla çekilmiş ordan yorum yapmayın adresimi verdim gelin canlı görün daha ne diim ulan nerden koydum resmimi yalancı yaptılar hemen ben zaten başlığı açarken tahmin ettim ve dedim zaten bakalım ne çamurlar atılcak diye.isteyen istediği kadar burda yazabilir siz burda karalar ken ben plajda şov yapıyorum kendi çapımda diyorum çamur atma ne olur çalış seninde olur

arkadaşım başarıların devamı dilerim güzel kolların var.Zaten kanıtlamışsın arka pozda kolların photoshop olmadığını ;)

Son resmi sonradan gördüm.Sırtta ışık patlaması olmuş.Flashsız bi fotoğraf olsaydı eminim herkesi hayran bırakırdı.tebrikler...

Re: Tebrikler

cancan dedi:
Sağol dostum güzel yorumların için.ben bursadan body 2000 spor merkezinde çalışıyorum.33 yaşındayım ilaca hayır diyenlerdeyim geç olsun ama temiz ve net olsun vücut dediğin

Sende saol.

Back
Yukarı