Merhaba arkadaşlar. Sorum şudur Bu yaz 10 kilo alabilir miyim?. Öncelikle biraz kendimden bahsedeyim . 3 Aydır evde dambıllarla ve internetten izlediğim videolarla kendime bir program hazırladım ve çalışıyorum . 1 Tanede beslenmem programım var ama pek uyamıyorum . Bu ay salona başlamayı düşünüyorum , kesin değil.
Vücut ölçülerim
Boy : 1.81
Kilo : 66
Omuz : 110
Göğüs : 97
Bel : 82
Kol : 32
Bilek : 17
Boyuma göre kilom çok az . Bu yaz 8-10 kilo alabilmek için nelere dikkat etmem gerekir ? . Ne çoklukta protein tüketmeliyim ? . Şu 3 ay gerçekten benim için harika geçti diyebilirim. Çevremden aldığım tepkiler beni daha çok hırslandırdı , gaza getirdi. Öküz gibi oldun diyolar okulda falan bence bu iyi bişey
gelişme var demektir. Boyum uzun olduğundan dolayı kollarım da uzun , göğüslerime ve omuzlarıma kısacası vücuduma göre ince görünüyorlar diyebilirim. Bunun için sizlerden yardım bekliyorum.
Vücut ölçülerim
Boy : 1.81
Kilo : 66
Omuz : 110
Göğüs : 97
Bel : 82
Kol : 32
Bilek : 17
Boyuma göre kilom çok az . Bu yaz 8-10 kilo alabilmek için nelere dikkat etmem gerekir ? . Ne çoklukta protein tüketmeliyim ? . Şu 3 ay gerçekten benim için harika geçti diyebilirim. Çevremden aldığım tepkiler beni daha çok hırslandırdı , gaza getirdi. Öküz gibi oldun diyolar okulda falan bence bu iyi bişey