bU sPOru Seviyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eco123
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

eco123

Yeni Üye
Merhaba Arkadaslar 3 aydır BB Yapıyorum

Evde bir köpeğim var Cinsi Golden Retriever Bilen Bilir

Bu sporu baslamadan önce hep Pc bAsında oturup film izlerdim

Fakat simdi hersey cok değişti

Evde oturmak Yerine Alıyorum Köpeğimi gidiyorum Parka

Bağlıyorum köpeğimi Barfix falan cekiyorum zaman geçiriyorum

Sonra Yürüyüşler yapıyoruz Beslenmemize Dikkat Ediyoruz

Bu spor sayesinde hayatımda cok şey değişti

Hayatımdan cok memnunum <3

Öncelikle tebrik ederim, benim gibisin

benimde goldenım var henüz 7 aylık, bildiğin gibi bunları sabah yormazsan evi dağıtırlar ve yorulmazlar, bende sabah 6da sahile gidiyorum beraber koşuyoruz burada az kişi ve herkes köpekle dolaştığı için serbest bırakıyorum, beraber koşuyoruz kovalamaca oynuyoruz muhteşem eğlenceli kardio oluyor. Sende eğitebilirsen bunu ona, inan bana çok iyi yaparsın hem dostuna hem kendine. Malum goldenler eğitime yatkın ırklar.

TEbrikler, paylastiginiz ve diger kisilere ornek teskil ettiginiz icin.

senin hayatın değişmişte köpekte değişen bişi olmamış evdede zavalım kapalı ortamdaydı dışarıdada bağlı oturuyor. hazır çıkmışken serbest bırakta oda biraz spor yapsın:)

senin hayatın değişmişte köpekte değişen bişi olmamış evdede zavalım kapalı ortamdaydı dışarıdada bağlı oturuyor. hazır çıkmışken serbest bırakta oda biraz spor yapsın:)

Ahahha yorumuna bayıldım ya :D

Malasef bu aralar salamıyoruz malum Çiftlesme dönemi geldi kızımızın :D

ya lanet olsun neden ailem köpeğe izin vermiyor off ooooffff:( köpekleri çok severim ama anlatamıyorum yaa bizimkiler çok karşı :( kıskandım seni gerçekten ben özellikle köpekle koşuya çıkmaya hastayım

Merhaba Arkadaslar 3 aydır BB Yapıyorum

Evde bir köpeğim var Cinsi Golden Retriever Bilen Bilir

Bu sporu baslamadan önce hep Pc bAsında oturup film izlerdim

Fakat simdi hersey cok değişti

Evde oturmak Yerine Alıyorum Köpeğimi gidiyorum Parka

Bağlıyorum köpeğimi Barfix falan cekiyorum zaman geçiriyorum

Sonra Yürüyüşler yapıyoruz Beslenmemize Dikkat Ediyoruz

Bu spor sayesinde hayatımda cok şey değişti

Hayatımdan cok memnunum <3

Şu anki ben okuldan dönünce oturuyorum bilgisayara pek bir şey yemem de ama akşama kadar dizi izlerim -tam bir yabancı dizi hastasıyımdır- , oyun oynarım, çizim yaparım vs..

Bunu yapmamın nedenide var yani hani belli bir kilodan sonra özgüven sorunu oluyor hele ki benim gibi ergenliğe yeni girmiş bir tip isen yani paronayak gibi sorular dönüyor dışarıda sana bakanlar hakında falan. Şimdi dambıll aldım biraz ağır başladım sanırım 7 kg 1 çift, günde 6 set çekiyorum 2 set, 2 set olarak tabii. Hani spor salonuna gitmek istiyorum da işte istiyorum sadece. :D

Back
Yukarı