Merhaba arkadaşlar abilerim büyüklerim, yaşım 14 bu spora başladım size programımla ilgili bazı sorular sorucam bilmediklerimi sorucam yardımcı olursanız sevinirim. Boy 1.70 kilo 85 çok yağlı değilim iri duruyorum dumbelllls
Bench press(20kg)
Yana açış
Üst göğüs
Enseye geçiş
Barla pazu 10 kg
Makinada İtiş
Makinada omuz
Bacak
leg press
kaf
mide
mideüst
midealt
Hepsinin ayrı makineleri var 4x10 olarak yapıyorum ilk günler hamlandım birazda bizim salondaki bütün öğrenciler protein tozu kullanıyor hoca dahil hoca getiriyor kutuyu yogurt kovasına dagıtıyo
ortak alıyolar tabi benim babam izin vermiyo buna ben ise şöyle birşey duydum protein tozu almadan gelişim olmazmış çok az olurmuş yok iğnelerdi falan bilgilerinizi alabilir miyim?
Programım 2 ay sonra değişçek hem bilek güreşide dahil oldugu icin 2 ay sonra bilek falan daha değişik bir program olcak önerileriniz?bench_O
Bench press(20kg)
Yana açış
Üst göğüs
Enseye geçiş
Barla pazu 10 kg
Makinada İtiş
Makinada omuz
Bacak
leg press
kaf
mide
mideüst
midealt
Hepsinin ayrı makineleri var 4x10 olarak yapıyorum ilk günler hamlandım birazda bizim salondaki bütün öğrenciler protein tozu kullanıyor hoca dahil hoca getiriyor kutuyu yogurt kovasına dagıtıyo

Programım 2 ay sonra değişçek hem bilek güreşide dahil oldugu icin 2 ay sonra bilek falan daha değişik bir program olcak önerileriniz?bench_O