herkeze selamlar arkadşlar bundan 2 ay önce 113 düm şimdi 99 um günde 2 öğün yemek yiyiorum ama çoğu kişi bunun yanlış olduğunu söylüyor kaslardanda yersin dierek anca şöyle bi problem var yemek yemeği bıraktığım için düzenli olarak beslenemiorm yani günde 2 öğün yiyorm mesela sabah 3 yumruta beyazı 2 adet domates peynir 2 dilim kepek ekmeği ayran. akşam üstüde buna benzer protein ağırlıklı genelde 5-6 çıkaramam çünkü gerçekten yiyemem kilo almaktan geri çok korkuyorum mesela dün akşam 5 de yemek yedim bu saate kadar bişey yemedim kendimi nedense psikolojik olarak rahat hissediorm kilo verdiğimi gördükçede çok rahatlıyorum ama eksik bişeyler var 13 kg verdim ama göğüsümde hala sarkma var birtürlü o sarkmadan kurtulamadım ne yapmam gerekior? ve günde 2 öğünün çok sağlıksız oldunu bliorm ben 900 kalori bile almıorm günlük nerdeyse 190 boy 99 kilo çok ama çok az biliorm ama birtürlü kendimi frenliyemiorm böyle giderse kaslarımdan yiceğimide biliyorum kafam çok karışık inanın ne yapçam hakkında fikrim yok.