bu kombinasyon sizce nasıl olur?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
evet arkadaşlar bu kombinasyon sizce nasıl. ilk kez supplement e başlayacam 6-7 aydır yapıyorum fazla bişey olmadı o yuzden supplement e başvuruyorum.
işte alacagım supplementler
bsn shyntha 6
multi power amino 2200
gaspari creatin
Genrise karışım (karbonhidrat+glutamin+bcaa+tuarin)

Once beslenmeni ve idmanini gozden gecir. Protein yeterli almiyorsan Syntha ekleyebilirsin. Creatin konusu aslinda bir yere kadar kendi gelmis idman degisikligi beslenme degisikligi yapmis insanlar icin.Yani biraz daha gayret et derim ben.

evet arkadaşlar bu kombinasyon sizce nasıl. ilk kez supplement e başlayacam 6-7 aydır yapıyorum fazla bişey olmadı o yuzden supplement e başvuruyorum.
işte alacagım supplementler
bsn shyntha 6
multi power amino 2200
gaspari creatin
Genrise karışım (karbonhidrat+glutamin+bcaa+tuarin)

dostum supplementlerin guzel.. amino asitin guzel. yalnız cratinin yanında gulutamini tavsiye ederim mhp nin yeni nesil gulutamini sr .. gensire karısım ölcekleri grları az .. içlerinden sadece tek olarak gulutamini alsan iş görür .. kullanımında gayet uygun.. beslenmene dikkatten cok kardiyo ve temel benchlere agırlık vermelisin

dostum supplementlerin guzel.. amino asitin guzel. yalnız cratinin yanında gulutamini tavsiye ederim mhp nin yeni nesil gulutamini sr .. gensire karısım ölcekleri grları az .. içlerinden sadece tek olarak gulutamini alsan iş görür .. kullanımında gayet uygun.. beslenmene dikkatten cok kardiyo ve temel benchlere agırlık vermelisin

brhmcr,görüyo musun hala ne üyeler var ya.

Bir şey bilmeden gelip post atmayın.Kirletmeyin bu güzelim forumu.

brhmcr,görüyo musun hala ne üyeler var ya.

Bir şey bilmeden gelip post atmayın.Kirletmeyin bu güzelim forumu.

Ilk mesajinda boyle bir yorum baya iddiali olmali ben cevabini merak ediyorum, off topic yapmaktan nefret ederim ama umarim konuyu acan uye affeder. Cevap alinca gereken yorumu yapacagim.

Değerli üyemiz;
Konu başlığınız kilitlenmiştir.
Kilitlenme sebebi ;

* Günlükler bölümüne açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.10.07.2011 tarihinde yapılan duyuru gereği günlükler bölümüne açılan soru başlıkları artık doğru bölüme taşınmamakta ve içeriğine bakılmaksızın kilitlenmektedir. (ayrıca bkz : Forum Kuralları Madde-25)

Lütfen başlık açarken en doğru bölüme açmaya özen gösteriniz ve 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı