Bu kadının yüzündeki deformasyonun sebebi gh mı yoksa testesteronlarmı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dht
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

dht

Üye
Nette gezinirken gördüm bu resimi ve çok ilgimi çekti.Dikkat ederseniz kadının suratı erkeksi bir hal almış alın kemikleri öne doğru çıkmış(gözler kaybolmuş alın kemiklerinin içinde adeta) ve çene yapısı genişlemiş bunda kadının aldığı growt hormonlarmı etkili yoksa kullandığı testesteron(steroid) larmı etkili. Çünkü erişkin yaştan sonra testesteron yüz kemiklerini değiştiremez gibi geliyor yoksa yanılıyormuyum.
2637.jpg

Growth pek erkekleştirmez.Bunun sebebi Testosteron ve türevleridir.

Gece sokakta görsem kokarım :) yüzünü bir erkek vücuduna kesip yapıştırsak kimse bu yüz bir kadına ait demez :lol:

Tabiki emeğinide takdir etmek lazım.Bayan olupta bu kadar vücut geliştirmek zor iş.

Son düzenleme:
Çoğu erkek bunun yanında kadın gibi kalır :) Yüzünü biraz arnolda benzettim

Son düzenleme:
Bu ney arkadaş yaa.. Darvinin teorisinin tersine gerçekleşmiş hali resmen.... (Maymundan insana değil insandan maymuna)

bunun sepebi bir tek testosteron olabilir

Haha :D savaş çok iyi dikkat etmişsin onu dikkatine hayran kaldım valla ben farketmemiştim :D Ama çok güzel oturmuş yandaki reklamlarla bu resim... :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 15:50 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 15:47 ----------

sheridan sadece testesteron değildir belki gh nında etkisi olabilir o kemiklerin büyümesinde alın kemikleri çene kemikleri falan büyümüş bilmiyorum erişkin yaşa gelince kemiklerin büyümesi durur testesteron falan bu kemikleri etkilemez gibi geliyor belkide gh dır bende emin olamadım valla :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 15:53 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 15:50 ----------

TurTaa fake değil sanırım bu kadının resimleri birkaç yerde daha denk gelmişti ama şimdi bulamadım isminide bilmiyorum ki :)

Son düzenleme:
yolda görsem abi derim :)

Bayan olduğunu nereden çıkardınız :)
Fotoğraftaki transseksüel bir erkekten başkası değil,kimse farketmemiş :)

Bir erkeğin bile şu yüze sahip olabilmesi çok ilginç olur. Erkekden daha erkek birşey olmuş bu :) Yaratık olmuş.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 14:34 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:30 ----------

GH yüzde sadece çeneyi etkiler sanırım alın kemikleride çıkmış bunun.

ileri düzey vücut yapanların hepsinin yüzü böyle.testesteron erkeğe özgü olduğundan böyle oluyorlar.göğüs yağları eriyor yüzdeki yağlarda yok oluyor.bazılarında saç dahi yok.

Back
Yukarı