Hocalarım ve abilerim alta 10 tane hareket ismi yazacağım. Bu hareketler arasında boy uzamasını engelleyebilecek bir hareket var ise bana söyleyebilir misiniz? Aslında daha çok yardım istediğim konu bu hareketleri programdan çıkardıktan sonra yerlerine hangi hareketleri koymam gerektiğidir.
1) Military Pres
2) Barbell Curl
3) Bench Press
4) Leg Extension
5) Leg Curl
6) Lateral
7) Wide-Grip Lat Pulldown
8) Seated (Cable) Row
9) Triceps Pushdowns
10) Butterfly
Birde lütfen konuyu kapatmayın biliyorum çok kez soruldu ancak her kafan bir ses çıkıyor o yüzden aklıma yatmadı bazı şeyler.Yukarıda dediğim gibi programdan çıkarmam gereken hareket var ise yerine ne koymam gerektiğini söylemeniz çok önemli. Şimdiden teşekkürler...
Bu arada yukarıda yazdığım harekeler FleXoR hocamızın yeni başlayanlar için hazırladığı programın içindeki hareketlerdir.Kendisine teşekkür ederim çünkü gideceğim yerde hoca yok
1) Military Pres
2) Barbell Curl
3) Bench Press
4) Leg Extension
5) Leg Curl
6) Lateral
7) Wide-Grip Lat Pulldown
8) Seated (Cable) Row
9) Triceps Pushdowns
10) Butterfly
Birde lütfen konuyu kapatmayın biliyorum çok kez soruldu ancak her kafan bir ses çıkıyor o yüzden aklıma yatmadı bazı şeyler.Yukarıda dediğim gibi programdan çıkarmam gereken hareket var ise yerine ne koymam gerektiğini söylemeniz çok önemli. Şimdiden teşekkürler...
Bu arada yukarıda yazdığım harekeler FleXoR hocamızın yeni başlayanlar için hazırladığı programın içindeki hareketlerdir.Kendisine teşekkür ederim çünkü gideceğim yerde hoca yok