Bu Göğüs Nasıl Şekil alır? Yardım..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba arkadaşlar. Birkaç aydır vücut geliştirme ile ilgileniyorum yalnız göğüslerimin şekli istediğim gibi olmuyor çok orantısız ama ben aşağıdaki resimdeki adamın göğsüne benzer bir göğüs tipi istiyorum. Yani çizgileri belli olan ve plaka gibi düz bir göğüs fakat alt ve orta çizgiyi bir türlü çıkaramadım. Alt göğüs kısmını nedense hiç çalıştıramıyorum gibi geliyor. Son 1 Aydır ağırlık ve ayarlanabilir sehpa aldım evde çalışıyorum. Dediğim göğüs tipi için hangi hareketleri önerirsiniz? Düz ve çizgisel bir göğüs için hangi şınav pozisyonları uygun olabilir? Yaşım 21 kilom 72 boyum ise 179. Hocalarımın önerilerini bekliyorum ve resmimi de ekledim ne tür bir çalışma yapmalıyım yorum ve önerilerinizi bildirirseniz sevinirim.

Eklentiler

• adsız.JPG
    adsız.JPG
    23,3 KB · Görüntüleme: 488
  • 5.jpg
    5.jpg
    14,2 KB · Görüntüleme: 402
nasıl şekil alacağını soyluyoru dostum ben bunu 5 aydır yapıyorum ve tavsiye ederim , eğer dediklerimi uygularsan şekil aşağıdaki gibi olur göğüslerin ,
iki elinin arası çok geniş olacakmesela ben iki tane dumbella tutunarak yapıyorum ce dumbellar arası 110 cm ve birde ilerleyen zmanlarda sırtına çantayla ağırlık tak gelişim hızlı olsun

işte sonuç böyle olacaktır

2315406693_001163abcb.jpg

Goldberg.jpg

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:28 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:21 ----------

şınav hareketi bu bahsettiğim

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.
- Konu forum kurallarına aykırıdır
- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.
.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı