Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu fotoğraf makinesi hakkında bi bilginiz var mı ?
Evdeki dolabı karıştırırken buldum.Yaklaşık 10 kilo kadar var.Benim tahminim Rus yapımı fotoğraf makinesidir.Çalışıp çalışmadığını bilmiyorum.Çünkü içine hiç poz koymadım ama büyük ihtimalle çalışıyodur olmadı antika niyetine saklarım
Sizce bu ürünü satmaya kalksam kaç para eder ?
Sayfayı ilk açınca silah sandım Güzel görünüyor , ederi konusunda klasik slr makineler bile 150 - 250 lira arasına gidiyor ki bunda objektifin maşallahı var + tutamaç iyi bi fiyata gider.
İlk resmi görünce dedim badici kardeşimiz uzisini katmış ortaya sonra baktım fotograf makinesimiş valla kardeşim satma ya güzel bişeye benziyor evde dursun satcak olursanda ucuzdan verme güzel bi fotograf makinesi
Tamam satmıyorum duvarıma bi raf yaptırıp üzerine koyucam makine hakkında bilgisi olmayanlara sallarım zamanında dedemin dededi bu fotograf makinesini 1.dünya savasınde kullanmış derim