BU DA BENIM RESMIM BASLIGINDAKI "NUH" BU TANIYORUM

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
2003 yilinda bu cocukla izmirde fuarda tanistim acaip buyuk bi herif benden biraz kisa ben 185 cm boyundayim.Adam dev gibi ben gordugumde bayagi yagliydi ama burdaki resmine baktimda baya iyi olmus ben bu forumda misafirim bende vucut gelistiriyorum adam dev gibi dedim ama uzun boylu degil Hakan gumusu bilirsiniz onun az daha irisi.valla konuyu yonetim kapatmis neden diye sormam ustume vazife degil ama isterdim ki daha diger resimlerini gormek iyi olurdu.bence bu arkadastan yararlanilmaliydi.bu isi cok iyi biliyor resiminden de belli zaten

baslık anlasıkmıyor,resimde zaten görünmüyor..

Hangi çocuk? Ortada resim göremiyorum.

Re: BU DA BENIM RESMIM BASLIGINDAKI "NUH" BU TANIY

fullysick dedi:
2003 yilinda bu cocukla izmirde fuarda tanistim acaip buyuk bi herif benden biraz kisa ben 185 cm boyundayim.Adam dev gibi ben gordugumde bayagi yagliydi ama burdaki resmine baktimda baya iyi olmus ben bu forumda misafirim bende vucut gelistiriyorum adam dev gibi dedim ama uzun boylu degil Hakan gumusu bilirsiniz onun az daha irisi.valla konuyu yonetim kapatmis neden diye sormam ustume vazife degil ama isterdim ki daha diger resimlerini gormek iyi olurdu.bence bu arkadastan yararlanilmaliydi.bu isi cok iyi biliyor resiminden de belli zaten

ayrıca benden biraz kısa dediğin adam senden 15 cm kısa olduğunu iddia ediyor bu durumda 15 cm fark nasıl oluyor da ''benden biraz kısa'' diye tabir ediliyor?

Re: BU DA BENIM RESMIM BASLIGINDAKI "NUH" BU TANIY

fullysick dedi:

Ne yapılmaya çalışılıyor Allah aşkına ? Resimdeki şahıs birhayli uzun ve 90 kilo'dan fazla , bu alenen ortada. Bir de dikkatimi çeken şey konuyu açan adam 9 ağustos'ta banlanmış 11 ağustos'ta sen üye olup adeta avukatlığna soyunmuşsun. Aynı kişi misiniz acaba? diye düşünmeden edemiyor insan.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı