bu da benim haberim nevzat toka(milli vücutcu)

Hocam akıl vermek gibi olmasın ama siyah dışından başka mayo giyme bence

spor hayatinda basarilar dilerim bende Almanya mannheimdan yaziyorum,diger arkadaslar her konuya msj yazanlar sana bir msj dahi atmamislar,yorum senin

nevzat toka basarilarinizin devamini dilerim,umarim bir sponspor destegi bulup bu iste daha iyi yerlere gelirsiniz

Nevzat Bey; öncelikle tebrik eder, başarılarınızın devamını dilerim. Umarım istediğiniz yere gelirsiniz ve herşey gönlünüzce olur.

Nevzat abi; yemin ediyorum sırf senin resimleri eklemek için üye oldum foruma. :)
TF 'dan onur91 ben. :)

Neyse, sen resimlerini ekmlememişsin herhalde,ben senin ismine açtığn bölüme ekleyeceğim resimlerini, oradan arkadaşlar senin mesajın altına koyarlar resimleri. ;)

işlerinizin yoğun olduğu belli.uzun süredir sizden haber alamıyorduk.son gelişmeler nedir?şu anki durumunuz nasıl biraz bahsedermisiniz?

evet video.google gibi bir siteye upload ederseniz çok iyi olur.

eleştirel manada söylemiyorum ama beslenme konusunda eksik var gibi youtubedan videolarınızı izledim özellikle bacaklar ve mide zayıf durumda gibi tabi bunun nedeni maddi yetersizliklerde olabilir orasını bilmiyorum... yine de başarılarınızın devamını dilerim

eleştirel manada söylemiyorum ama beslenme konusunda eksik var gibi youtubedan videolarınızı izledim özellikle bacaklar ve mide zayıf durumda gibi tabi bunun nedeni maddi yetersizliklerde olabilir orasını bilmiyorum... yine de başarılarınızın devamını dilerim

yalnız vıdeoyu ızledıysen 65 kıloda yarıstıgını duymus olman lazım..65 kıloda daha hacımlı olmak ıcın 1.50 olmak lazım heralde..

Tebrikler, ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeniz dileğiyle.

milli sporculara sahip çıkacağınıza saçma sapan yorum yapmışsınız. Sizinle gurur duyuyoruz arkadaşlar. Daha nice başarılara...

Back
Yukarı