BSN'e Creatinsiz Ürün sattığı gerekçesiyle dava açıldı...

NO-Xplode AVTP kullanmak gerekiyor CEEM kullanmamakta yarar var anlaşılan.TR'de AVTP bulunmuyor bildiğim kadarıyl****ullanan varmı arkadaşlar AVTP?

Ürünü satan firmalarda henüz AVTP yok. Ben de 2 hafta önce mecburen CEEM aldım. Sanıyorum stokları eritmeyi bekliyorlar, bu da benim iyimser tahminim. Aldığım ürünün son kullanma tarihi 06/2009. Normal koşullarda rahatsız olurdum ama zaten o vakte kadar kutuyu bitireceğim için gönderen siteyle polemiğe girmedim.
Bakalım AVTP n zaman gelecek... Sık sık takip etmek lazım.

Bende BSN Nitrix 360 Tablet almak istiyordum kafam karıştı şimdi. Teşekkürler arkadaşlar bilgiler için.Buna alternatif acaba başka ne kullanılabilir ? İki ürün alabilsek biri whey protein peki ikincisi aminomu yoksa saf creatine mi ?yoksa her ikisini içeren hangi ürün ?

bu sorun acaba sadece CEEM me mi ozgu yoksa AVTP formulasyonunda da var mi ? Tam Cell Mass alma durumundayim bir kampanya yakaladim eger AVTP icin sorun yoksa AVTP alicam eger hepsi icinse bilemiyorum ne alirim ...

nasıl oluyorda içersinde creatine olmayan bi ürün 3 sene yılın creatine ürünü olmaya hak kazanıyor? ve nasıl oluyor da bb.com da en cok satan 6. ürün olmayı başarıyor? bence iyice araştırıp kesin sonuc almadan ürün hakkında kesin kanıya varmayın arkadaslar

bsn çok ıyı ve kalıtelı bır fırma benım gözumde . böle bırsey yapacagını dusunmem cunkı bu haberın cıkması bıle satıslarını cıddı derecede dusurmustur. hıcbır fırma bu sekılde bır rıskı göze alarak ıs yapmaz gıbıme gelıyor.

nasıl oluyorda içersinde creatine olmayan bi ürün 3 sene yılın creatine ürünü olmaya hak kazanıyor? ve nasıl oluyor da bb.com da en cok satan 6. ürün olmayı başarıyor? bence iyice araştırıp kesin sonuc almadan ürün hakkında kesin kanıya varmayın arkadaslar

mesajların tarihine baktın mı ??

Back
Yukarı