BSN Syntha-6 + Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

Merhaba arkadaşlar
Optimum Whey 100% Whey Gold Standart
BSN Syntha-6
ürünlerini almayı düşünüyorum. Kullanım şeklim şu şekilde olmasını planlıyorum.
Sabah kalkınca BSN 1 ölçek yağsız süt ile
Spora 45 dk kala BSN 1 Ölçek su ile
Spor Sonrası whet 1 ölçek
Gece yatmadan Önce whey 1 ölçek yağsız süt ile.

Yorumlarınızı düşüncelerinizi bekliyorum.
 
Wheyi gece tüketmeyin derim onun yerine 60-70 gr peynir&yoğurt tüketin...

Sabah kalkınca blend protein
Antreman sonrası whey protein ancak whey protein sonrası normal bir öğün tüketmeyecekseniz buraya da blend daha iyi olur.

Antreman öncesinde gün içinde düzgün besleniyorsanız 2. kez protein tozu almaya gerek yok bence.

Ben akşam antreman yapıyorum antreman öncesinde sabahtan itibaren 1 defa blend shake+1 defa kahvaltı+2 defa protein&karblı öğün tüketiyorum zaten minimum 120 gr protein, 250 gr karb tüketmiş oluyorum tekrar antreman öncesi protein alımı benim düzenime uygun olmuyor, ancak belki sizinkine uyar deneyerek karar vermeniz daha etkin olur sanırım...
 
Öğün yerine düşünüyorsanız (meal replacement) sanki protein+carblı bir gainer veya aşağıdaki şekilde bir karışım daha iyi olabilir.
Ben eğer mümkünse ve mikrodalga mevcutsa şöyle yapardım, antremandan 2-3 saat önce aşağıdaki şekilde bir öğün alırdım. 100-150 gr yulafı alıp derin bir kaseye koyuyorum üzerini kapatacak kadar yağsız süt koyup doğru mikrodalgaya atıyorum. 2.5-3 dakika sonra sütle karışmış ve yumuşacık halde çıkıyor. Çıkartınca üzerine biraz daha süt ilave edip bir ölçek çikolatalı protein tozu koyup iyice karıştırıp biraz soğumasını bekliyorum.
 
100 gr civarı supplementlerle protein alıyorsanız ya çok iyi anterman çıkarıyorsunuz ve hacimlisinizdir. ( günlük protein ihtiyacınız fazladır.) Ya da fazla paranız vardır:) Şaka bir yana sabah aç karnına ve antremandan hemen sonra alın yeter. Gece yatmadan illa bir şey içicem derseniz süt için onda da casein var.
 
100 gr civarı supplementlerle protein alıyorsanız ya çok iyi anterman çıkarıyorsunuz ve hacimlisinizdir. ( günlük protein ihtiyacınız fazladır.) Ya da fazla paranız vardır:) Şaka bir yana sabah aç karnına ve antremandan hemen sonra alın yeter. Gece yatmadan illa bir şey içicem derseniz süt için onda da casein var.
Hacim kazanmak ve Kilo almak için supp takviyesi düşnüyorum.
 
Doğal yolla hacim için bulgur, yulaf, pirinç vs. kaliteli karbonhidrat alın. Supplement ile daha kısa zamanda hacim için gainer alın. ON günde 5,6 ölçek içseniz bile 5,6 gr karbonhidrat alırsınız
 
Back
Yukarı