Bsn Noploxde sahte olabilir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 0xhex
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

0xhex

Üye
arkadaşlar
Bsn Noxplode 2.0 1130 Gr - Bsn Performans Ve Güç Takviyeleri | Supplementler
bu ürünü aldım ve neredeyse hiç bir etki göremedim antremandan önce en son 2-3 saat önce yemek yiyiorum ve antremandan 10 dk önce alıyorum ve son 2 senedir kafein kullanmıyorum.acaba ölçeği birden 2 yemi çıkartmalıyım deneyen vs var mıdır?öyle antremanda ne bilim enerji artışı karıncalanma damar açımı vs. yok.fakat şunu şöyliyim sanki antremandan sonra biraz daha dinç oluyorum

Dozaji hemen artirma,aslinda 10 dakika önce iyi gibi ama sen biraz daha erken alarak dene.Boy kiloda buna bir etken boyun ve kilon cok ise bir ölcek yetmeyebilir.Bikac kezde yarim saat önce alarak dene olmadi dozu yarim ölcek daha artirirsin ama sahte oldugunu sanmam,tabi bu sadece yorum.
Dosaji erken artirirsan ilerleyen zamanlarda hep daha fazlasina ihtiyacin olucak,hatta sadece ihtiyacin oldugunu düsündügün isteksizlik ve asiri bitkinlik yorgunluk hissettigin günlerde antreman yapicaksan kullan.
Kolay Gelsin.

bugun 50 dk önceden alıcam bakalım bi yorumda okumuştum ağır antremanlarda 1 saat önceden alın diye sonuçları yazarım

35 dk önceden aldım aç karna yine bi etki göremedim ürün ingiltere menşeli orjinali abd menşeli açıkcası kazıklandık her ne kadar benim cahlilliğimden de olsa hakkımı helal etmiyorum supplementler.com a öbür dünyada görüşürüz bi ara elbet

Back
Yukarı