Bruce Wills - Bench Press Guc Gosterisi

Ninares

Yeni Üye
Bu sahneyi az cok bileniniz vardir mutlaka , beni sahsen cok guzel motive etti.

O Bari tutusu o bara bakisi tipki bizim gibi azimli insanlarin yaptigi mukemmel birsey , ben izledim sizinde izlemenizi istedim buyrun :) ,

bruce willis super saiyan bench press - YouTube

Herkeze bol istekli antremanlar thums:

Güzel bir sahne ama dublaj olduğu çok belli..

Bir de birşey hep dikkatimi çekmiştir..Bu türden yüksek ağırlıkların altında çalışan adamların ortak bir özelliği vardır..

Bu tür adamların ön kolları ve bilekleri normalden daha kalındır..Tesadüf mü bilmiyorum ama bugüne kadar denk geldiklerim hep böyleydi nedense..

Ön kol ve bileği geliştirmek de çok çok zor..Eğer genetik olarak kemik yapınız ve iskelet kasınız inceyse, diğer tarafları ne kadar geliştirseniz de burası ince kalıyor hep..

vücudu en kötü aksiyon starıydı oyunculuğuna ,karizmasına laf yok ama aksiyon sahnelerinde çok başarılı değildi ne iyi silah kullanabiliyordu nede dövüşebiliyordu videoya gelince motive olmadım açıkçası bunlar benim düşüncelerim her görüşe saygım sonsuzdur

vücudu en kötü aksiyon starıydı oyunculuğuna ,karizmasına laf yok ama aksiyon sahnelerinde çok başarılı değildi ne iyi silah kullanabiliyordu nede dövüşebiliyordu videoya gelince motive olmadım açıkçası bunlar benim düşüncelerim her görüşe saygım sonsuzdur

Öyle deme rocky die hard serisinde az mı aksiyon vardı? Tamam döğüş konusunda haklısın ama çok karizma silah kullanırdı, yiğidi öldür ama hakkını ver.:)

Öyle deme rocky die hard serisinde az mı aksiyon vardı? Tamam döğüş konusunda haklısın ama çok karizma silah kullanırdı, yiğidi öldür ama hakkını ver.:)
oyunculuk yönünden en iyi aksiyon starıydı orası öylede jason statham yada steven seagal ondan daha iyi silah kullanıyorlar özelliklede seagal zaten kendisi için CIA ajanıydı falan deniliyor ha oyunculuk konusunda stathamı ve seagali ezer geçer orası kesin

Back
Yukarı