BPI Sports: BLOX

30 Servings Fruit Punch
Serving Size5Grams(1Scoop)
Servings Per Container30
Amount Per Serving % Daily Value
SAA SEQUENCED PROTEINS™ 3,960mg **
(Alanine, Glycine, Serine, Valine, Threonine)
** Daily Value not established
Other Ingredients:
Citric Acid, Taurine, Silica, Natural & Artificial Flavors, Acesulfame-K, Sucralose, & FD&C Red No. 10.

Eklentiler

• image_prodprod680018_white450px.jpg
    image_prodprod680018_white450px.jpg
    48,7 KB · Görüntüleme: 385
Kullanan kimse yok mu acaba bu ürünü ?

bodybuilding.comda ve bi kac amerikan forumundada oldukca ovguyle bahsediyolardi yeni nesil dna amino asiti diye

suan elime 5 kutu var bakalim kullandigimda yorumlari sizlerle paylasirim.

COP Cop cop coP her seyi yapiyorum su o nun ustune iki nokta koyamiyorum... neyse hadi Ingilizcesini yazalim Garbage

Bide unutmadan en sacma urunler listesi yapin lutfen bunu da alin en basa koyun... CREATINDEN PAHALI...

bIDE UNUTMADAN Merry Christmas herkese

aldik cop mu degil mi gorucez

daha oncede soledigim gibi yeni nesil dna amino asitleri.Yabanci forumlarda olumlu etkileri oldugu solenmis denedikten sonra detayli bilgilendirmede blunacagim

aldik cop mu degil mi gorucez

daha oncede soledigim gibi yeni nesil dna amino asitleri.Yabanci forumlarda olumlu etkileri oldugu solenmis denedikten sonra detayli bilgilendirmede blunacagim

Merhabalar nasil bi sonuc elde ettiniz ? Ve ne sekilde kullandiniz tesekkurler

ürünün çöp olduğuna kesinlikle katılmıyorum. özellikle 1MR ve uygun bir proteinle birleştiğinde bende çok iyi etki gösterdi.

Pek bir fark yaratan ürün değil. İlk çıktığında şahsen ümitlenmiştim. evde yarısı kullanılmış şekilde duruyor.

Konu güncel ne diyorsunuz bu ürün için?[DOUBLEPOST=1429693916][/DOUBLEPOST]Konu güncel ne diyorsunuz bu ürün için?

Back
Yukarı