Bozulurmu?

oncelikle herkeze iyi aksamlar,okulda yanima zaten belirli yemekleri goturuyorum ve buna 500 ml sut de eklemek istiyorum acaba cantamin icine koysam 3-4 saat icinde bozulurmu?

ßen sabah 7 de süt ile yulafı karıştırıp bir kap'a koyuyorum akşam 17:00a kadar bir sıkıntı olmuyor.

Sıcaklık değişimi bakteri oluşumunu arttırabilir. Ne desek yalan olur.

oncelikle herkeze iyi aksamlar,okulda yanima zaten belirli yemekleri goturuyorum ve buna 500 ml sut de eklemek istiyorum acaba cantamin icine koysam 3-4 saat icinde bozulurmu?

Pencere kenarına falan koyma ihtimalin yok mu ? Dışarısı daha soğuk olduğundan kapalı mekana göre daha iyi korunmuş olur süt.

çok sıcak değilse çantanın içi niye bozulsun. süt uht olmalı ve kartonu açılmamış olması şartı ile.

Termoslu ürünler kullan taşıma çantaları mevcut yada bardak suluk sefertası şeklinde çeşitlerini bulursun bu tarz urunler işini görür hele normal kendi kabında buz yada böyle özel buzlukta dondurulan şeylerle bile termoslu cantaya doldur ne varsa güneş görmeyen bir yerede durdumu sorun yok :)

Yemek için 3 tane bölmesi olan yemek kapları var. Ben onlardan aldım tavsiye ederim.
Süt için ise uht sütler kolay kolay bozulmaz. Yarım litre sütlerden alırsan kapalı şekilde sorun olmayacaktır bence.

Back
Yukarı