boyumun kısa kaldığını düşünüyorum yaş 21

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lahme
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim de boyum 1,90 hemen hemen. Geceleri neden 2 metre değilim diye üzülüyorum, uykum kaçıyor ama yapacak bir şey yok.
Allah vermeyince vermiyor:)

Annem 1.63 Babam 1.68 Ben 17 Yaşındayım 1.79 boy var uzarmı bilemem ama 5-6 cm fena olmaz gibi :D
Senin boyda ortalamanın üzerinde bence abicim.

Kardeş boy uzatması için en en etkili araştırmalar sonucunda bunları öğrendik 1. Bol bol zıplamak basketbol önemli çok ve diz kapağına yük binince zorlanır ve boy artmasına yardımcı olur bacaklara ağır girin :)

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar merhaba burda yeniyim cidden cok sıkıldım yani spor yapmak istiyorum ve salona gidemiyorum maddi durum lakin evde malzeme almıştım barfıx dambıl ve bisiklet zamanında bana uygun güzel bir program önerip gercekten sorularıma cevap verebilicek birileri varsa mesaj atsın rica ediyorum sizden cok skılıyorum artık değişim istiyorum yardımcı olun lütfen

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bilinçsizliğimin kurbanı oldum 16-17 yaşlarındayken vücut geliştirmeye başladım ama kesintisiz devam etmedim 2-3 ay kesintisiz gidiyordum gerisi gelmiyordu ama yine de squat leg press olsun standing barbell curl olsun barbell row olsun bu hareketleri yapıyordum ve bu yüzden boyum kısa kaldı bizim ailede erkekler genelde 1.88-1.90 civarıdır ben 1.84'te kaldım birde 19 yaşında 1 ay boyunca protein tozu+kreatin kullanmıştım bu da büyük bir hataydı şimdi anlıyorum ve kendimi o kadar yanlış hissediyorum ki hani 300 spartalı filminde bozuk çıkınca atılan bebekler gibi hissediyorum kendimi 21 yaştan sonra boy uzamaz zaten istediğin hareketi yap diyeceksiniz ama bu bende kabus oldu geceleri uyuyamıyorum resmen bunu düşünmekten, her gün 50-60 defa zıplıyorum belki 1cm o da olmadı 0.5cm uzarım diye

kız kardeşim 1.80cm boyunda düşünsenize ben 1.84 yani şöyle 1.90 olsaydım oran normal olurdu ama 1.84'e 1.80 yani erkek olsa tamam ama kız bu da benim kısa kaldığımı gösteriyor şu an 1.90 olabilmek için neleri feda etmezdim okulumu bırakıp karın tokluğuna bir kuru ekmek karşılığı çalışmayı kabul ederim yeter ki 1.90'lık yeterli bir abi olabileyim beraber bir düğüne gidiyoruz diyelim topuklu giyiyor 1.85-86 filan oluyor ben de ayakkabı giyince o civarda oluyorum aynı boyda oluyoruz şu işe bakar mısınız abi-kız kardeş aynı boyda olacak iş mi ne yapacağımı şaşırdım şimdi 22-23'e kadar zıplamaya devam etmeyi düşünüyorum o zamana kadar uzama olabilir diyorlar ama şimdiden uzama ameliyatlarını filan araştırmaya başladım böyle bir illeti allah düşmanımın başına vermesin ben anlamıyorum ne günah işledim de bunlar başıma geldi, ben ne günah işledim de allah bana bu akılsız kafayı layık gördü ben niye bu kadar aptalım geleceğimi hayatımı kararttım hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim zaman zaman intihar etmeyi de düşünüyorum ama korkuyorum açıkçası fakat boyum aynı kalırsa başka çarem kalmayacak gibi görünüyor

en azından bana boy uzamasına negatif etki eden hareketleri söyleyin onlardan kaçınayım mesela yukarda birkaç tanesini saydım zaten squat deadlift barbell row standing barbell curll falan bunları biliyorum bir de shoulder press hareketleri var onların da yapılmaması lazımmış peki bunlar yoksa omzu nasıl çalışayım mesela ayakta yana açış eğilerek yana açış ve ayakta öne açış yapıyordum ben omuzlar için ama görünen o ki bunlar da omurgaya yük bindiriyor uzamayı engelliyor bunları yapmasam neleri yapabilirim bu konuda gerçekten acil bilgiye ihtiyacım var okuduğunuz için teşekkür ederim
sen kendi boyuna kısa diyorsun boyu 140 cm olan bir erkek napsın ölsün mü bi çık dışarı senin boyunda kaç tane erkek var dünya erkek boy ortalaması 174 cm kız kardeşin uzun yada kısa ne fark eder sen kızmısın ki kız kardeşinle kendini mukayise ediyorsun haa bu arada bir piskolağa görün

Arkadaşlar merhaba burda yeniyim cidden cok sıkıldım yani spor yapmak istiyorum ve salona gidemiyorum maddi durum lakin evde malzeme almıştım barfıx dambıl ve bisiklet zamanında bana uygun güzel bir program önerip gercekten sorularıma cevap verebilicek birileri varsa mesaj atsın rica ediyorum sizden cok skılıyorum artık değişim istiyorum yardımcı olun lütfen

Babanın 190 olması amcanın 192 olması falan senin 2 metre olacağın anlamına gelmiyor.Genetik çok farklı bir şey her insanın genetiği birbirinden farklıdır.

Oha be, ben 1.84 boyunda olmak için neler yapmazdım. Adam sırf ailedekilerden kısayım diye boyunun kısa olduğunu düşünüyor. Benim boyum 1.75 ve üstelik kendi hatalarım yüzünden bu boyda kaldığımı düşünüyorum aşırı pişmanım . Ben ne yapayım he, kendimi mi öldüreyim? Boyum yüzünden spor dahi yapmak istemiyorum, bu boyla spor yapsam ne işe yarayacak diyorum kendime. Ulan hayatımı sürdüremiyorum boyum yüzünden, intihar edecem nerdeyse.
Adam 1.84 boyunu kız kardeşi 1.80 diye kısa buluyor. Tamam biraz daha uzun olmak isteyebilirsin ama sanki kısa bir boymuş gibi bunu takıntı haline getirecek ne vardı bu kadar

19 yasinda 1.84 kaldımı görünce hiç okumadım . Boş 1.60 ve civarı olanlar var onları geçtim engelli olanlar var milletçe neden oram öyle olsa buram böyle olsamı bırakıp ta bir şükretmiyoruz anlayabilmiş değilim .

istemezler ben de daha fazla çalışsaydım 1.olsaydım ama olamadım olsun bir dahaki sefere diye kendimi avuturdum fakat böyle yapınca insan ömür boyu mutsuz olur sürekli en mükemmel sürekli birinci olunamaz bana gereken de tam seninki gibi yorumlardı, insanın çevresindeki 100 insanın 100'ü aynı şeyi söyleyince ister istemez doğrusu
Milli
Oha be, ben 1.84 boyunda olmak için neler yapmazdım. Adam sırf ailedekilerden kısayım diye boyunun kısa olduğunu düşünüyor. Benim boyum 1.75 ve üstelik kendi hatalarım yüzünden bu boyda kaldığımı düşünüyorum aşırı pişmanım . Ben ne yapayım he, kendimi mi öldüreyim? Boyum yüzünden spor dahi yapmak istemiyorum, bu boyla spor yapsam ne işe yarayacak diyorum kendime. Ulan hayatımı sürdüremiyorum boyum yüzünden, intihar edecem nerdeyse.
Adam 1.84 boyunu kız kardeşi 1.80 diye kısa buluyor. Tamam biraz daha uzun olmak isteyebilirsin ama sanki kısa bir boymuş gibi bunu takıntı haline getirecek ne vardı bu kadar

Kardeşim Allaha Sükret Çok Güzel Boya Sahipsin Benim Boyum 165 Elimiz Ayagimiz Var Bunlar Asilacak Sorunlar Ama Bende Senin Boyunda Olmayi İsterdim Acikcasi :)

benimde yaş 18 boy 176-177 civarı ama bacaklarım incecik üst vucudum küçücük kemik gibi 50kg bişeyim boy alsam toplasam 3-4 yıl fitness yapsam kalıplaşsam eminim 21 yaşıma kadar 182 183 falan olur yeter oda

Boyunu yanlis olcmus olabilirsin. Normalde 183-184 olan adam kendini gayet uzun hisseder. Sabah ölçme aksam ölçme olayi da var sabah 1 2 cm fazla çıkar bu omurlardaki geçici uzamadan o yüzden akşam ölçün gerçekçi olmasi için

Bizim Türk milletinde olan bişey bu. Benim boyum 179-180 arası adam benden kısa 182 yim diyor... Başkası da var maximum 176 cm dir 180 nim diyor... Veya kız maximum 167-168 kendine 172 diyor. Nasil ölcüyorlar bu boyu anlamıyorum. :) konu sahibine demiyorum bu arada ancak boyun 184 ise kendini uzun hissetmen gerekir Türkiye'de yaşıyorsan. Ailedekilere göre kısayim diyorsan gene de topluma göre boyun iyi. 190 dan fazla olmak aşırı uzun oluyor bence.

Son düzenleme:
17 yaşından gün aldım 1.60 ım senin yazını okudum piskolojim bozuldu kardeş sağol senle beraber bende piskolağa göriniyim
Sen harbi kafayı yemişsin 1.84 sün inthar etcem diyorsun 1.60 görünce eğiliyomusun anlamadımki sevgili yapamıyorumbu boy yüzüne kısa olunca boyuna göre sevgili bulmak zor oluyor uzun olana hava hoş be kardeş ben yolda gördüğüm 10 kızın 7 sinden kısayım bide burdan yak

Back
Yukarı