Boyumu Uzatma Programım :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar Boyum 1.72
17 ye Yeni Girdim.
Annem:1.65
Babam:1.69

18 Yaşına Kadar Body Yapmıcam.duh(3 Aylık Body Geçmişim Var)Amacım 1.80 Boy a Ulaşmak,Elimden Geleni Yapıcam Bunun İçin.thums:
Haftada 1 Kere Yüzme Ve Basketbol Kesin Yapıcam.
Her Sabah Barfix Çekicem Okula Gitmezden Önce Sallanıcam İyice bi :)
Sağlam Bi Kahvaltı Ayrıca Düzenli Vucüt Esneme Hareketleri Ve Egzersizleri Yapıcam.
Bunlara Ek Olarak Kalsiyum İçeren İlaç Aldım Eczaneden Bunu Takviye Yapıcam.
Ayrıca Squat Çalışcam Zaten Üst Göğüs Eksik Hem Biraz Şekil Alır Hemde Boy Uzamasına YArdımcı Bir Hareketmiş.;)
Amacıma Ulaştıktan Sonra Bodye Devam:) weightlifterdumbelllls

Sizce Boy Gelişimimi + Yönde Etkileyebilirmiyim Yorumlarınız Benim İçin Çok Önemli Şimdiden Tşk Ederim...:)

Arkadaşlar Boyum 1.72
17 ye Yeni Girdim.
Annem:1.65
Babam:1.69

18 Yaşına Kadar Body Yapmıcam.duh(3 Aylık Body Geçmişim Var)Amacım 1.80 Boy a Ulaşmak,Elimden Geleni Yapıcam Bunun İçin.thums:
Haftada 1 Kere Yüzme Ve Basketbol Kesin Yapıcam.
Her Sabah Barfix Çekicem Okula Gitmezden Önce Sallanıcam İyice bi :)
Sağlam Bi Kahvaltı Ayrıca Düzenli Vucüt Esneme Hareketleri Ve Egzersizleri Yapıcam.
Bunlara Ek Olarak Kalsiyum İçeren İlaç Aldım Eczaneden Bunu Takviye Yapıcam.
Ayrıca Squat Çalışcam Zaten Üst Göğüs Eksik Hem Biraz Şekil Alır Hemde Boy Uzamasına YArdımcı Bir Hareketmiş.;)
Amacıma Ulaştıktan Sonra Bodye Devam:) weightlifterdumbelllls

Sizce Boy Gelişimimi + Yönde Etkileyebilirmiyim Yorumlarınız Benim İçin Çok Önemli Şimdiden Tşk Ederim...:)

sen squat calısmaya devam et 1.80 mı 1.67 mı o zaman gorurum senı :D Sen yanlıs okudun sanırım tam tersı squat boyu kısaltır.

Haftada 1 gun yuzme tamamda basketball 'ı daha cok oyna bence. Zıpla bol bol.

Insallah amacına ulasırsın.

ümidini kırmak istemem ama genetik olarak sınırlarını zorlamışsın zaten. ben de seninle aynı duurmdayım :(

dostum argininr-otnithine-glutamine ve kalsiyum yerine çinko kullan. kalsiyum büyüme hormonuna ters etki yapabiliyor. yada altını çiziyorum MULTIMINERAL kullan. ben öyle yapıyorum

bu arada vucuda yük bindirem hareketler boyun uzamasına engel olur. lat puldown gbi esneten hareketler uzamasına yardımcı olur

Son düzenleme:
Pardon Arkadaşlar Pullover Olcak :D
Kan Mevsimi Tşk Ederim İnş. Hedefime Ulaşıcam...
celalcaner Kardeşim Ben Çok İnsan Gördüm Ailesi Kısa Kendisi Uzun Boylu...
Birde Kalsiyum Kemik Gelişimi İçin Deilmi Nasıl Ters Etki Yapıcak Ki ?

Boy uzatmak ıCın garip bi yazı Okudum ugun,tv deki roportajlarındada gormustum saraçoğlunun ;

İbrahim Saraçoğlu Boy Uzatma Kürü ve Uygulanışı
Boy uzatma kürü için İbrahim Saraçoğlu’nun web sitesinde bir bitki çayı satılmaktadır. Boy uzatma kürü yapılırken iki şart vardır. Birinci olarak, haftada 3 defa kefal, torik, palamut ve uskumru balıklarından herhangi birinin sırt kısmında bulunan siyah etiyle beraber ızgara veya buğlama olarak 1 porsiyon (200 gr) tüketilmesi gerekiyor. İkinci kural ise, hiçbir yan etkisi olmayan özel bir bitkisel çayın 6 ay boyunca haftada 1 kez demlenip içilmesidir. 21 yaşa kadar uygulanabilen bu küre 6 ay devam edilir. 6 aylık dönemler arasına 1′er ay ara verilerek kullanılmalıdı

Zaten balık mevsimi haftada 3 gun ye denemekte fayda var işte . Bitkisel tozu sallada,ahftada 3 gun balık ye,balıgın boy uzattıgını tamda gelişim donemınde çok iyi geldiğini duymustum.

Son düzenleme:
forumda uzama, boy uzaması kelimeleri ile arama yapınız..
kuralları okuyunuz...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı