Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Günde 1 shakerı full sütle doldurup weight gainer ile birlikte içiyorum,süt boyuma weight gainer kiloma yardımcı oluyor,her gün 1-2 saat okulda basket oynuyorum 2 ayda 3 cm uzadım
yatmadan önce bişeyler yeme dolu mideyle düzgün büyüme hormonu salgılayamazsın.ayrıca yaşından dolayı testosteron da boy uzaması için etkili olabilir.sana tavsiyem çinko-kalsiyum-d3 bunlara dikkat et tabiki protein de çok önemli.o adamların genetikleri çok iyidir,beslenme spor falan 5-10 cm anca fark yaratır.daha uzarsın önünde en az 2 sene var.[DOUBLEPOST=1396455759][/DOUBLEPOST]
balık tüketmeye başlamayı düşünüyorum normalde günde 1 kutu ton balığı yiyorum bunu yanında diğer balık türlerinide tüketmek gerekiyormuş. sebze severim aram iyidir. tüm yorumlar için teşekkür ediyorum bakalım umarım işe yarar bu şeyler.