Boyum Bana Kısa Geliyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan can_man
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

can_man

Üye
Evet arkadaşlar Boyum Bana Kısa Geliyor :( 1.77 boyum var 17 yaşıma girecem bu kasımda boyum bana kısa geliyor arkadaş.Ben 8 sınıfta herkesden uzundum şimdi aşağı yukarı herkes benle aynı boydalar moralim bozuluyo artık uzamam gibi de geliyo ne yapsam bilemiyorum yaaa :(

Profil fotoğrafındaki sensen yapılı birine benziyorsun o yüzden kendini kısa gibi görüyor olabilirsin. 1.77 boy normaldir hele Türkiye'de ortalama üstüdür takacak bişey bulamadın mı :)

Kardeşim 177 cm boy gayette iyi bi rakam eğer bi anormallik yoksa ki yok gibi duruyo 2 3 dene içindede 183 184 lere ulaşırsın sütünü yoğurdunu eksik etmessem

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Cevresel faktörler boya 3-4 cm etki edio diye biliyorum coğunluk genetikte benimde boy takıntım var 16 yasındayım boy 171 ama amcalar dayılar 185 ler insallah uzarız :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

boyun ne uzun ne kısa tam orta.ben 1,82 yim sorsan 1,90 olmak isterdim derim.insanın yapısı bu elindekinin değerini bilmemek.bodybuilding açısından orta boy avantaj o açıdan düşün.1 senedir barfiks çekiyorum 2 cm kadar uzadım tavsiye ederim

15 Yaşımdayım 1.63 boyum var daha uzar mıyım erkeğim sakallarda yavaş yavaş çıkıyor jilet vurdugumdan dolayı ? ne yapmamı önerirsiniz

Back
Yukarı