Boyum 186, kilom 72 Yağlı Görünüyorum Fitness Mı Direk Vücut Geliştirme mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba arkadaşlar 17 yaşındayım Boyum 186, kilom 72 Yağlı Görünüyorum kimse benim boyumda kilomda böyle gözükmüyor spor geçmişim var , ben direk kas yapmak istiyorum çok tekrar az ağırlık istemiyorum sizce bu mu benim için yararlı yoksa benim istediğim gibi az tekrar ağır ağırlık mı bana faydası olur.. uzun vadeli yapmayı düşünüyorum sporu bırakmayacam 3-4 ay sonra zaten yağlarda erir mi yada yerini kasa bırakır mı ?
 
bende aynı soruyu soracaktım. 1.5 aydır haftada 4 gün 1er saat cardio ile 500 calori eritiyorum(diyet yapmadan kalorili yicekler yememeye çalışarak 500 mg solgar maxi l-carnitin ile). ama henüz tık yok. bir süre ara verdim. kilo verip ondan sonra ağırlık ve 6pack yapmak daha avantajlı değil mi?
 
Son düzenleme:
resim olsa daha net konuşurdum ama bu boyda bu kilo az bile sayılabilir yani kardio gerekmiyor benim düşüncem sizde kas oranının az olması yüzünden üst vücüt küçük duruyor sanırsam ondan yağlı gözüküyorsunuz veya giydikleriniz yakışmıyor? body yaparak hacim yapmaya başlayın üst vücüt büyüdükçe fit bir görünüş elde ediceksiniz kas kütlesi olarak almak için beslenme yi forumda araştırın

ayrıca yağlar kasa çevrilemezler resim varsa koyarsanız yorumlar daha net olur
 
Değerli üyemiz ;
Size önerimiz öncelikle forumda bir müddet zaman geçirmeniz, mevcut başlıkları okumanız ve hangi kas grubu için hangi hareketlerin yapılabileceğini gösteren egzersizler bölümünü, üyelerin beslenme başlıklarını, besinlerin 100gr içeriklerini incelemeniz.

Daha sonra yeni başlamış iseniz forumda erken yaşta bodye başlayanlar için program mevcut onları inceleyebilirsiniz.
Eğer daha ileri aşamada iseniz diğer üyelerin programlarının yorumlanması için açtıkları başlıkları inceleyiniz.

Hala tereddütleriniz varsa mevcut programınızı ve diğer özelliklerinizi yazacağınız bir başlık açınız ve üyelerimizin yorumlarını almaya çalışınız.

ilginizi çekebilecek başlıklar :
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/s...76&postcount=2
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/y...kni-t8692.html
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/beslenme-f24.html
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/y...r-b-l-f53.html
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/en-ok-sorulan-sorular-ve-t11375.html
Lütfen 1.dakikanızı ayrırak forum kurallarını okuyunuz.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Bodyforumtr Ekibi
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı