Boy uzamam durdumu ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kendimi diğer çocuklara göre kısa hissediyorum bazen, 1.78 boyundayım ama dahada uzamak istiyorum, 18 yaşındayım tamamen gelişmediğimin farkındayım normal bir erkek kaç yaşına kadar gelişir ? 1 senedir falan uzadığımı hissedemiyorum bir türlü : ( 1.80 falan olmak istiyorum : / ne yapsam yararı olur ? hergün fazlasıyla süt tüketiyorum kemik gelişimi için

boy uzaması aslında genetiktir uzayacağı varsa uzar bir bakıma barfiks örneğin vücudu dikleştirdiğinden ve esnettiğinden 2 cm kadar uzun gösterebilir sizi erkeklerde benim bildiğim 21-22 yaşına kadar uzama devam eder.

benim etrafımda gördügüm 17 yaşına kadar uzama oluyo ondan sonra pek uzayanını görmedim ama tabiki genetikle ilgili.ayrıca boyun iyi fazla kafaya takmaya gerek yok benim176 bundan fazla uzun olmak istemem...

arkadas akisina birak , beslenmeni duzenli yap uzayacagi varsa uzar bide 1.78 boy var demissin super bir boy bu , bak benim baba 1.65 anne 1.55 ben 1.70 sukretmesini ogren :)

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link : https://www.bodyforumtr.com/vbforum/en-ok-sorulan-sorular-ve-t11375.html

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı