Boy,sakal ve ergenlik ilişkisi

Merhaba arkadaşlar,2001 eylül ayı doğumluyum.Çene altımda 4-5 tane kıl çıkıyor cımbızla çekiyorum.Faullerdede yavaş yavaş çıkmaya başladı.Bazıları böyle olmasının ergenliğin bittiğini gösterdiğini söylüyor.Ergenliğe gireli yaklaşık 1.5,2 sene oldu.1.66 cm boyum var.Boyum sizce uzar mı?

Tabikide uzar nerdeyse 21 yasina kadar boyun uzar ve benimde baslarda 4 5 tel cikiyordu suanda baya bir var. Zamanla artiyor.

Merhaba arkadaşlar,2001 eylül ayı doğumluyum.Çene altımda 4-5 tane kıl çıkıyor cımbızla çekiyorum.Faullerdede yavaş yavaş çıkmaya başladı.Bazıları böyle olmasının ergenliğin bittiğini gösterdiğini söylüyor.Ergenliğe gireli yaklaşık 1.5,2 sene oldu.1.66 cm boyum var.Boyum sizce uzar mı?
Tabiki uzar benimde boyum lise 1 de 175 78 falandı sonra lise 2-3 arası baya boy attım 184 falan oldum suan lise 4 üm 187 boyum var ama sakal tüy gibi şeyler oyle cokda çıkmıyor çıkmasınıda istemiyorum zaten :D Özetle merak etme yaşın ilerledikce boyunda sakalında artar.

Bu arada sakalım olsun bende istemiyorum zaten sadece bazı kişiler çene altında 4-5 sakal ve bacaklarda kıllar çıktıntan sonra çok az uzayacagımı söylüyor 5 cm gibi

Uzar kardeşim uzar :D ben 9.sınıfta 1.52 boyla başladım liseye kilolu bişeydim .. 10.sınıf 1.62 ile başladım , 11.sınıf 1.72 ile başladım ve şuan üniversite 1 im boyum 1.83-1.84 civarı ve geçen aydan bu yana gene 1 cm uzamışım :) aslında genetikle alakası var annen baban veya ailende uzun çoksa seninde boyunun uzun olma ihtimali yüksek ..

Back
Yukarı