• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

boy 180 kg 90 7 aylık supplementli v.g. çalışması :))

ufuktan

Üye
arkadaşlar bu spora 7 ay önce başladım
supplement destekli devam ediyorum
yorumlarınızı bekliyorum

Eklentiler

• IMG_0165.jpg
    IMG_0165.jpg
    69,4 KB · Görüntüleme: 1.072
  • IMG_0166.jpg
    IMG_0166.jpg
    61 KB · Görüntüleme: 982
  • IMG_0171.jpg
    IMG_0171.jpg
    37,2 KB · Görüntüleme: 857
7 aya göre kollar güzel olmuş. Ama bel bölgesine biraz daha fazla yüklenmelisin , yağ birikmiş.

Başlamadan önce fotoğrafınız varsa onuda paylaşırsanız daha sağlıklı yorum yapabiliriz. Bu arada Eqo'ya katılıyorum.

düz orantılı bir fizigin var yeterli hacime karar verdikten sonra definasyonla belinide inceltebilirsin. gerçi 7 ay olmus gayet iyi.. başarılar dilerim.

gayet gsl gelsıım olmus 7 ay için bıde yagları erıtırsenız bel bölgesı ıcn daha da gsl olucak ama kollar hakıkaten iyi

bel bölgesini eritmek istiyorsanız bence bu zamanlarda başlamanız daha iyi olacaktır... kışın yağ eritmek biraz problem oluyor... ama vücudunuz gayet hacimli hoş olmuş... tebrikler...

Bir gelisimden bahsedebilmek icin ilk gun fotolarını gormek gerek. Ilk gun halini bilmeden neye gore gelisimden bahsediyorsunuz?

Biraz yag yakımına yuklensen ortaya daha guzel bir sonuc cıkacak. Tebrikler.

bence vücut güzel birazda baklavaları çıkardın mı tamam arada da solaryuma gidip birz esmerleş süper olur

Back
Yukarı