Boy;1,77 Kilo;74 Yağlarımdan Kurtulmak | Resim Var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Vücumdaki yağlardan kurtulmak için sizden bir program istiyorum.Maddi durumlardan dolayı spor solonuna gidemiyorum.Onun için evde yapabileceğim hareketler dahilinde bana bir liste verebilirmisiniz.Evde sadece 7,5 KG lik dumbell lerim var. Yaşım ; 16 Boy ; 1,77 Kilo ; 74
Resimlerim ;
resim001bfu.jpg

resim002dbh.jpg

resim003ewt.jpg

resim004mmq.jpg

Yağlardan kurtulmak için:cardio denilen şeyi yapacaksın,nedir bu;yavaş tempolu uzun koşu mesela.Dışarı çıkıp,yavaş tempoyla 30 dk koşmalısın.(Cardio'nun prensibi kalbi belli bi seviyeye gitirip orda sabit uzun süre bekletmek).

Dumbell ile yapabileceğin haraketleri forumdan bulabilirsin.Omuz press ve Arnold press haricindekileri rahatlıkla çok ağır girmeden yap (Bele baskı yapmaması için.)

Yağlardan kurtulmak için:cardio denilen şeyi yapacaksın,nedir bu;yavaş tempolu uzun koşu mesela.Dışarı çıkıp,yavaş tempoyla 30 dk koşmalısın.(Cardio'nun prensibi kalbi belli bi seviyeye gitirip orda sabit uzun süre bekletmek).

Dumbell ile yapabileceğin haraketleri forumdan bulabilirsin.Omuz press ve Arnold press haricindekileri rahatlıkla çok ağır girmeden yap (Bele baskı yapmaması için.)

cardio yavaş tempolu uzun koşu demek değildir..prensibi de kalbi belli bir seviyeye getirip uzun süre bekletmek değildir.tam bilgi sahibi olmadan yazmayın ki insanları yanıltmayın..

yağ yakmanın yolu cardio+beslenme dir..bu çok konuşuldu..sabaha kadar sınav mekik çeksen boş..beslenmen iyi olmadıktan sonra ve bunuda cardio ile desteklemedikten sonra azaltamazsın yağ oranını

Forumdakı dumbell ıle calısma programı + ıyı bır dıyet + cardıo olarak nıtelendırdıgımız kosu, bısıklet.........

şınav-mekik önemli ama cardio ve beslenme olmazsa yağları yakamazsın ...
öncelikle dışarıya çıkıp hafif tempoda yürüyebilirsin .. ;)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı