Boksta bandaj uzunluğu?

Benim bir bandajım var esnek değil 3.5 metre sanırım kalitesiz bir şey almıştım zamanına 2 hafta önce kum torbasında çalışırken bileğimi incittim hala sızlıyor biraz yeni bandaj almaya karar verdim bileklerim bayağı incedir o yüzden 4.5 metre almayı düşünüyorum elastik 5.20 ye kadar uzuyormuş ama biride yorum yapmış çok doladığın için kalınlığı artıyor sonra kaymaya başlıyor ordan burdan diye. Ne önerirsiniz ? 4.5 mi 3.5 mi alayım ikisi de elastik ve marka fark eder mi (hazır açılmışken uygun bir tane de dişlik önerir misiniz sparring için sadece pahalı olmasına gerek yok )

Elinde eldivenle kum torbasına yumruk atıp elini incitiyorsan, çok ciddi şekilde teknik sorunun var demektir.
Yumruk atarken bileğini bükme, kroşelere dikkat et. Ben boksör değilim, boksör arkadaşlar daha iyi yardımcı olur ama sanırım yumruk atarken bilekten kırarak atıyorsun. Gerçi bandaj ve eldiven bu sorun minumuma indiriyor.
Ben 20 yıldır kum torbası ile çalışıyorum, doğru düzgün incinme sorunu yaşamadım. Kollarının açısı, doğru teknik falan önemli.

Elinde eldivenle kum torbasına yumruk atıp elini incitiyorsan, çok ciddi şekilde teknik sorunun var demektir.
Yumruk atarken bileğini bükme, kroşelere dikkat et. Ben boksör değilim, boksör arkadaşlar daha iyi yardımcı olur ama sanırım yumruk atarken bilekten kırarak atıyorsun. Gerçi bandaj ve eldiven bu sorun minumuma indiriyor.
Ben 20 yıldır kum torbası ile çalışıyorum, doğru düzgün incinme sorunu yaşamadım. Kollarının açısı, doğru teknik falan önemli.
evet düz torbaya aparkat fln vurunca bilek bükülüyor biraz

Antrenmanda 5mt iyidir
Tabi eldivenden eldivene marka marka ic hacim bilek yeri vs farklidir
Ben 5mt kullaniyorum

Back
Yukarı