Boksörler'in Yumruk Gücü ve Dayanıklılıkları?

Arkadaşlar selam, Boksörler yumruklarını güçlendirmek için nasıl çalışıyor ve neler ile çalışıyor? İkincisi Boksörlerin antrenmanı benim bildiğim Powerlifting antrenmanları yani Güç Antrenmanları yapıyorlar. Ancak merak ettiğim bu adamlar nasıl bu kadar round ayakta kalabiliyor o kadar yumruk yemesine rağmen yani bunun için neler yapıyorlar? Cevaplarsanız sevinirim.

Arkadaşlar selam, Boksörler yumruklarını güçlendirmek için nasıl çalışıyor ve neler ile çalışıyor? İkincisi Boksörlerin antrenmanı benim bildiğim Powerlifting antrenmanları yani Güç Antrenmanları yapıyorlar. Ancak merak ettiğim bu adamlar nasıl bu kadar round ayakta kalabiliyor o kadar yumruk yemesine rağmen yani bunun için neler yapıyorlar? Cevaplarsanız sevinirim.
Dostum dayanıklılık ön planda hız çeviklilik dayanıklılık herşey boks demek iyi bir boksörde hepsi vardır olmak zorunda çünkü birinde eksikl var karşı kişi için avantaj demektir yani biri vardır dayanıklıdır 12 roudn dayanır biri vardır güçlüdür ama hiç 12 round görmemiştir mesela maçı uzatırsan kazanırsın yani örnek verebileceğim bu var ve patlayıcı kuvvet önemli ayak hareketleri ise çok daha önemldiri.

Back
Yukarı