Ozzy Ozmen
Üye
Merhaba arkadaşlar ben 2-3 yıl aradan sonra bodye tekrardan gecen hafta geri döndüm ve 2. haftamı bitirdim. başlarken direk ileri seviyeden başladım kas hafızası, spor geçmiş vs falan diye. E haliyle yaglandım kaslar söndü falan. Eskisi gibi beslenemiyorum protein acıgım cok oluyor fakat bilirsiniz eskiden yapıp bırakanlar tekrar baslayınca o gelişme süresinin uzun olmasından hoşnut değiliz.
Sorum şu sadece bcaa kullanayım diyorum şimdilik maddi acıdanda o uygun geldi.
Sorum şu ; yüksek değer + çok servis + gerçekten ucuz yani fiyat/ performans olarak bana önerebileceğiniz bir bcaa varmı. Antreman günleri 2 kes dinlenme günleri 1 kez kullanayım diyorum. Haftada 4 gün spor 3 gün dnlenme yapıyorum.
BU konuda çok başlık açılmışsa affola ama gerçekten yorumlarınız ( trolleme amaçlı olmayan ) benim için önem taşıyor.
Sorum şu sadece bcaa kullanayım diyorum şimdilik maddi acıdanda o uygun geldi.
Sorum şu ; yüksek değer + çok servis + gerçekten ucuz yani fiyat/ performans olarak bana önerebileceğiniz bir bcaa varmı. Antreman günleri 2 kes dinlenme günleri 1 kez kullanayım diyorum. Haftada 4 gün spor 3 gün dnlenme yapıyorum.
BU konuda çok başlık açılmışsa affola ama gerçekten yorumlarınız ( trolleme amaçlı olmayan ) benim için önem taşıyor.