body'e başlayalı 2 ay oldu bazı sorularım var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Beyler yaşım 16 boy 1.72 kilo 60. Body sporuna 2 ay önce başladım salonda çalışıyorum. şuan aminoasit,mass kullanıyorum. Fakat benim gögüs kaslarının ve karın kaslarının üstündeki yağı atamadım.. Sizce önce fitness yapıp sonramı body'e başlasaydım bide hafif jinekomasti var sizce ne yapmam lazım? kafa_

Bence suplement 2. ay için gereksiz onları 6. aydan sonra kullansan daha iyi olur.yağlar için cardio yapmalısın.jinekomastin geçici olabilir 18-20 yaşına kadar bekle geçmezse ameliyat olursun

bende assagı yukarı senın zamanında basladım. 60 kıloysan bence kardiyo yapma ile hiç ugrasma. 60 cok az bi kilo.amino asiti bırak onun yerıne gainer alabılırsın ama bana sorarsın ilk 3 ay kadar doğal sıkı beslen sonra bi 5lb protein tozu %100 whey al. o bitince eger kilon 65ın altında ise gainer a baslayabılırsın bence.saygılar

Boyuna görekilon az bile sayılır kardio önermem kardio yaparsan olan kas kütlenide kaybedersin diye düşünüyorum body yap üst bölgen şekillensin hacim alsın hacim aldıkca o gözüne takılan yağlar belli olmıycak kas az olduığu ıcın o yağlar göze batıyor diye düşünüyorum gerçi bu kiloda rahatsız edicek yağlanmada olduğunu sanmıyorum.

ilk 3 ay protein kullanmama demelerinin nedeni antreman ağır olmadığı ıcın aldıgın protein boşa gitmiş olucak flexor hocanın yazısı vardı aratırsanız bulursunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı