Bodye başlayacağım karışık karışık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
merhaba arkadşlar benim yaşım 15-16 98 liyim yani arkadaşlar ben bodye başlamayı düşünüyorum fakat yaşımdan dolayı boy uzamasını engellerdiye korkuyorum boy 1.77 kilo 70-71 arası bide arkadaşlar bodye başladıktan sonra protein tozu almalımıyım yan etkisi olurmu alırsam hangisinni almalıyım ve kaçıncı ayımda kullanmaya başlamalıyım.son bir soruda arkadaşlar 1 ayda vucud kaslanmaz biliyorum ama sıkılaşırmı et kendini toıplarmı 1 yıl içinde tam 18 kilo verdim ve vücudumu biraz toplamam lazım sarkma var 1 ay içinde vücudumu toplayabilirmiyim?CEVAP VEREN ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM LÜTFEN YARDIMCI OLUN ARKADAŞLAR VE ABİLERİM HOCALARIM.
 
Diğerlerini bilmem ama boyun son 1 sene daha uzar sonra neredeyse durur boyun iyi durumda ama bu yetmez diyorsan body ile uğraşma sana söyleyeyim 1 sene sonrada yaparsın fakat boyun birdaha uzamaz.
 
Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

Kurallar Madde-23'e aykırı başlık açmak!

Alıntı:
Madde 23- Forum Üyelerinden Kahinlik Beklemeyin!
Örnek resimler ekleyip ya da beğendiğiniz vücuda sahip insanların isimlerini vererek afaki sorular sormayınız.Ölçülerinizi ya da kendi resimlerinizi verip afaki sorular sormayınız, antreman ve beslenmen programları istemeyiniz.
Bu tür başlıklar kilitlenerek çöpe atılacaktır.
Örnekler :
*Şu kadar süre çalışsam kaç kilo alırım?
*Şu kadar süre çalışsam ölçülerim nasıl olur?
*Bu vücuda supplementsız ulaşılabilir mi?
*Resimdeki gibi bir vücuda ulaşmam ne kadar sürer?
*Resimdeki gibi bir vücuda ulaşmam için neler yapmam lazım?
*Resimdeki sizce steroid kullanmışmıdır?
*Ölçülerime göre beslenme ve antreman programı verebilir misiniz?
*Sizce bu vücut adam olur mu?
*Sizce bu vücut gelişir mi? .... vb..
Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı