Bodye Başlıcam..Protein Tozu Alıcam Tavsiye Gerek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

VgIsmaıl

Yeni Üye
Merhaba Ben 18 Yaşındayım boyum 1.75 kilo 68

Ben 10-15 Günlük Bir Ev Çalışmasından Sonra

Salona Başlıcam.

BEsin Programı Ve Antreman Programımı hazırladım.Sadece Protein Tozu Almak Kaldı Önerileriniz Nelerdir...

Alabileceğim Fiyat Aralığı 75-100

Söylediğin fiyat aralığında kaliteli bir protein tozunu ancak gramajı düşük olarak alabilirsin sonuçta aynı hesaba gelir 1 ay bile dayanmaz... Bence bir 150 milyonu gözden çıkarırsan senin için uzun vadede daha faydalı ve ekonomik olacaktır.

kardeş sende bilgi eksikliği war protein tozuna 150 lira bayılcana
yemek tarifleri bölümümüzden sporcu yiyeceklerini öğren profesyonel arkadaşlarımızın günlüklerinden nasıl ve neyle beslendiklerini öğren bunların hepsini harmanla düzenli bir çalışma ve yeme programı hazırla herşeyi doğru yaparsan 2 ay sonra tamamen doğal ve nerdeyse protein kullananlarla aynı seviyede bir vücuda sahip ol. 2 ay sonra temelleri atılmış bir vücudun olur, devam etmek istersen 2 aylık toz alır aynı şekilde devam edersin ilk iki ayda protein tozunun wereceği faydanın 2 katını temelleri atılmış bir vücutta 1 ayda alırsın yardımım olduysa ne mutlu bana

Daha yeni başlıcaksan bence 1 2 ay çalışıp ole de alabilrdin protein tozunu.Ama almak istiyorsan optimum gold protein önenirim protien7 sitesinden almıştım ben.

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link :

Arama Kelimeleri : protein tozu

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı