=> Body + kickboks ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
beyler s.a.
Yaklaşık 1 aydır body yapıyorum.Çok harika bi spormuş hakkaten.Daha önce niye başlamadım diye de hayıflanıyorum.
Ben haftada 4 gün salonda çalışıyorum(salı-perşmbe-cuma-pazar)
Merak ettiğim nokta şu;
Hocam bodynin yanında kickboksa da alalım seni daha çabuk ilerlersin dedi.Bu ne kdr doğru?
Ayrıca eğer kickboksa başlarsam salı-çarşmba-perşmbe body.Cuma-cumrtsi de kickboksa gidicem.Bu durumda kaslar pek dinlenemicek.Gelişmede bi sıkıntı olur mu?
1 hafta sonra glutamine ve protein tozuna başlıyorum onu da söyleyim arada :)

o nu diyen hoca body hocasımı kick box hocasımı ben bir kaç tane öyle yer biliyorum, hocaların bir şey bildiği yok para tuzağı için birşeyler yapıp duruyorlar.

body deki kas gelişimini bilemeyeceğim ama atacağın tekme gücünü muazzam şekilde arttıra biliyor.

Savaşçı'nın Dediklerinin Hepsini Katılmakla Birlikte Bir Kaç Şey Ekliyeyim Body+Kickbox Aynı Anda Yapılır Ama çok Yorucu Gelir Ve Bunu Yaparken Aşırı Derecede Beslenmeniz Lazım Çünkü Enerji Kaybınız Aşırdı Derecede Fazla Olur ... Benim Tavsiyem Sürekli Omuz + Bacak Çalışın Ve Şu Aşagıdaki Linki Okuyun

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/d-v-sporlar-sanatlar-ve-t17058.html

benm hocam aslında kickbokscu ama salon açmış makina fln almış vücut gelştrme işine de girmiş.
Para için çağırıyor olablr düşüncesiyle araştırıyorum işte.
Beslenme konusunda iyi gidiyorum.Kilo alıyorum ve ölçümlerde gelişme gözledik.Ama aklım bi yandan da kickboksta.Eğer bodydeki gelişmeyi engellemez diyosanız bi denemeyi düşünüyorum arkadaşlar.Sonuçta karımız kızımız var sokaklar it kopuk dolu...

Birçok spor dalı düz kaslara ağırlık verir. Body ise daha derin parçalar için bombeli kasları tercih eder, bu kas tipi ise daha güçlüdür ama çabuk yorulur. Kum torbasını bir bodyci döverken belli bir zamandan sonra devam edemeyecektir, etmesi de onlar için faydasızdır zaten. Lakin dayanıklılığın güce göre önde spor dallarında ise böyle bir dert yoktur. Onlar bir saat de boks çuvalını dövebilir. Hocan gelişim değil de definasyon için demiş olsaydı eyvallah derdim. Lakin bodye temel olsun diye dediği için saçmalamış dersem kabalık etmiş olmam. Bence o ticarethaneye dönmüş salonla olan sözleşmen bitince bırakıp kendine yeni bir yer bakmanı tavsiye ederim. Yine de sen bilirsin, benden demesi...

Son düzenleme:
işte o gördüğüm yeri dövüş sporu için sormuştum. normalde gideceğimsporun aidatı 50 lira falan kıyafet 80 lira, oraya sordum aydat 100 kıyafet 120 ufak bir salon bazı aletler gördüm orada adam bir de şöyle dedi"bu aralar vucut geliştirme ve kick box falanda moda tavsiye ederim" sanki modaya göre spor yapacağız.

Moda olsun diye yapılacak bir disiplin olsa tamam da... Kick boks ağır bir olay... Kaval kemiğini vura vura acıyı hissetmeyecek şekle getirmek nasıl bir moda olabilir? Bu söz konusu hocalara şaşmamak elde değil, acaip fantastikler...

Dövüş sporlarında beden terbiyesi tamamlandı mı yerini ruh terbiyesi almaya başlar. Almazsa sporcu acı çekmeye devam eder ve bu davranışlarına da yansır. Lakin çoğunlukla iyi adamlardır. Devirme fikrinden öte acıya dayanıp mutlu sonu görmeyi amaç etmişlerdir. Böylesi bir çileyi seçmiş olmak için cidden sevmek gerekir.

estetik fenomen ve Savaşcı kardeşler sağolun değerli görüşlerinizi paylaştığınız için.Büyük ihtimalle kickboks işi önümüzdeki kış aylarına sarkacak.Kararım %90 sadece body yönünde ama başka salonlara gidip ordaki hocalarla da görüşmeyi düşünüyorum.Ona göre bakıcaz artık bi çaresine.Tekrardan sağolun...

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/d-v-sporlar-sanatlar-ve-t17058.html

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı