Body hantallaştırır mı izleyin görün

Sürekli milletin ağzında body yapanlar boynunu bile zor döndürür şişersin hantal olursun lafıdır gidiyor bırakın bu lafları bu adamı izleyin bacaklarını 0 açıyor köprü hareketini full yapıyor neredeyse ki bu çok zor bir harekettir güreşciler bilir + adam ne kadar atik hareketler yapıyor izleyin ve görün sonra hantallar mı karar verirsiniz
https://www.youtube.com/watch?v=N94Kzh8y21c&feature=related

Hahaha gerçekten harika bir video teşekkürler :) bu itamlarda bulunan kişilere kapak niyetinde :)

adamım kevin levrone 60 ve 100 m sprinteri dwain chambers a karşı

[YOUTUBE]https://www.youtube.com/watch?v=Z1-ygiI6_3M&feature=related[/YOUTUBE]

O adam esneklik için gerdirme vbz çalışmalar yapmışdır ki bacakları tam açabiliyor.Bunları yapmıyan bodyciler açma germe vbz çalışmaları yapmıyan kişiler bacaklarını tam açamaz söyliyimde.Body yapıyım bu adam gibi açarım bacaklarımı demeyin :D

Badiciler hantal olur lafını kavga için derler top kas kütlesi olduğu için çok sert vuramama hemen yorulma hareket kabiliyeti az diye derler.

Ben misal body yapanlar kürek kemikleriniz ortasını elinizi koymaya çalışın zorlanırsınız ama body yapmayan normal insan vucudu zorlanmaz. herhalde hareket kabiliyetini az olması bu olsa gerek :)

adamım kevin levrone 60 ve 100 m sprinteri dwain chambers a karşı

[YOUTUBE]https://www.youtube.com/watch?v=Z1-ygiI6_3M&feature=related[/YOUTUBE]

bişey sorcam bu koştukları parkur kaç metre ya 100 varmı

60 galiba çünkü 6.6snde bitiriyorlar

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:47 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:45 ----------

Badiciler hantal olur lafını kavga için derler top kas kütlesi olduğu için çok sert vuramama hemen yorulma hareket kabiliyeti az diye derler.

Ben misal body yapanlar kürek kemikleriniz ortasını elinizi koymaya çalışın zorlanırsınız ama body yapmayan normal insan vucudu zorlanmaz. herhalde hareket kabiliyetini az olması bu olsa gerek :)
ya tabiki o kadarda çevik olamazlar fakat kimisi söylüyor yok body yaparsan boynunu bile zor döndürürsün bıraksanıza diyorum ya o kadarda değil yani

arkadaşında da dediği gibi parkur 60 m.zaten chambers 100m ve 60 metre koşar.6.64 saniyede 100 metre koşsalar yer yerinden oynar.

Haklısın bunu hesap etmeden direk daldım :D saol

Vücut geliştirme sporunu yapanların hantal olduğu falan yok bazı arkadaşların yolda yürürken kendini jay cutler zannedip kanatlarını açarak tabiri caizse efe gibi yürüdükleri için öyle bir izlenim veriyor.

bir diğer halk arası bodyci iftirası ise,
bodycilerin "şeyi" küçük olur iddaasıdır :D mutlaka hepiniz duymuşsunuzdur.
bu spora ilk başladığım hocam çok fırlama bi adamdı. bu başlığı görünce bir anımı offtopic olarak paylaşmak istedim. salonda hafif kırık bi eleman sürekli hocaya bu iddaayla kızdırıp sataşıyodu.
bi akşam salon boşaldığında geç saatlerde hoca bu elemanı soyunma odasına çağırdı,
- ahmet gelsene lan 2 dakka diye
sonra içerden aaaaaaaaaa ohaaaa diye bi ses duymustum :D

bizim hoca bak lan kücük müymüs diye göstermiş meğer elemana, elemanda görünce baya bi korkmus :D

aklıma geldikçe gülerim :D

bu tür iddaalara karşı ispat her zaman iyidir velhasıl :D

Hocada taktı bana yok boyun uzaman falan dedi dedim bende hocam kendi ağırlığımın yarısını geçmedikçe sorun yok hoca diyo sen benden dahamı iyi biliyosun 1 saat amelelik yaptırdı bana :(

birde kız gibi kolları olup yazın t shirtünün kolunu kıvırıp göstermeye çalışanlarda var hiç anlamam birde çok aşırı göbeği olup dar body giyenlerde sanırım dar body giyince kendilerini Arnold gibi hissediyorlar:D

Back
Yukarı