Equity
Üye
Evet Kardeşlerim Abilerim Üstatlarım belki yeni bir üye olabilirim fakat günümün büyük bir çoğu bilgisayar başında geçtiği için forumun belli bir kısmını gezmiş oldum özellikle benimde bir korkum olan ''body boy uzaması engellermi ? '' konusu kafamı karıştırıyodu bunu gerek forumda gerek diyer paylaşım sitelerinde tek tek aradım herkez ufak tefek bilgiler veriyo ama bunun için ayrı bir konu olmadığını gördüm eğer vardıda ben gözümden kaçırdıysam Çok çok özür dilerim
Hemen başlamak istiyorum forumda bir çok bir çok bununla ilgili soru soran üye var benim bile yeni olmama ramen ben bile görmekten bıktım bu soruyu sizi düşünemiyorum
Öncelikle FleXoR adlı üstadımın bu konuya '' yeni başlayanların merak ettikleri '' başlığında bir kısa açıklaması var
Şimdi herkez diyorki ben şurdan duydum annem söyledi abim söyledi gibi şeyler vardır ve bu kesinlikle yanlıştır öncelik ile mantık yönünden bakarsar bir body ci nin hayatı tamamen bir düzen içindedir bundan kastım düzenli uyku , kahvaltı ve spor bunlar normal bir insanın uzaması için pek bilinmesede en önemli faktörlerdir eğer çok ağır eğzersizler yapmadığınız sürece (ergenlik dönemindeki bir body ci için söylüyorum bunu ) bir sorun değil bir yarardır body
ama yinede ben sizin için bir bilgiyi daha paylaşmak istiyorum
''Grow Taller eğzersizleri ile 7 haftada 5-7 cm uzamanız mümkün ''
Yinede bir sorunuz olursa bilgimin yettiği kadar yardımcı olmak isterim
Hemen başlamak istiyorum forumda bir çok bir çok bununla ilgili soru soran üye var benim bile yeni olmama ramen ben bile görmekten bıktım bu soruyu sizi düşünemiyorum
Öncelikle FleXoR adlı üstadımın bu konuya '' yeni başlayanların merak ettikleri '' başlığında bir kısa açıklaması var
Şimdi herkez diyorki ben şurdan duydum annem söyledi abim söyledi gibi şeyler vardır ve bu kesinlikle yanlıştır öncelik ile mantık yönünden bakarsar bir body ci nin hayatı tamamen bir düzen içindedir bundan kastım düzenli uyku , kahvaltı ve spor bunlar normal bir insanın uzaması için pek bilinmesede en önemli faktörlerdir eğer çok ağır eğzersizler yapmadığınız sürece (ergenlik dönemindeki bir body ci için söylüyorum bunu ) bir sorun değil bir yarardır body
ama yinede ben sizin için bir bilgiyi daha paylaşmak istiyorum
''Grow Taller eğzersizleri ile 7 haftada 5-7 cm uzamanız mümkün ''
Yinede bir sorunuz olursa bilgimin yettiği kadar yardımcı olmak isterim