Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Haklısın kardeş ben önemsemeden sporuma bakıyordum zaten ama gelen yorumlar benim şevkimi kırdı 3 ayda bunu mu yaptın , sen bırak bu sporu gibi bende o yüzden bi sorim dedim
Değerli Üyemiz;
Lütfen üyelere kullanıcı adları dışında kelimeler kullanarak hitap etmeyiniz. (kardeş, usta, abi, dostum vb. )
Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Biri sana bırakmanı söyliyorsa , onun ne kadar bu spor hakkında bilgili olduğunu öğren isterse dünya şampiyonu olsun hiç bir türlü spora teşvik yerine uzaklaşmayı öneren kişileri duymazdan gel.Öncelikle daha öncesi önemli 3 ay önce ne haldeydin 3 ay sonunda ne haldesin.Şimdi gelelim 2. kısma gelişmek istiyorsan disiplinli hocanın dediklerini yazdığın gibi yaparak ilerliyiceksin biraz vücudun yağlı gibi fotoğrafta beslenmene dikkat et hocadan program iste veya forumda beslenme programlarını oluşturmayı incele uyabileceğin bir beslenme programı oluştur en yakın zamanda , ağırlık programını paylaş ki gelişimindeki en önemli şey ağırlık programındır.Uyku - Antreman - Beslenme bu üçlüyü düzene sokarsan diğer 3 ay sonra bu fotoğraflardan farklı biri olucaksın ve ondan sonraki 3 ay sonrada değişim olucak.Ayrıca her 3 ayda bi 10-12 poz çekersen değişimi gelişimi görmüş olursun.
Aynen 3 ayda mucizeler bekleme bencede.Ama bir değişim görmemen boşa kürek çektiğin anlamına gelmez en azından 8 ay sonrasında resimlerini koysan bizde daha iyi yorum yapabiliriz.İnsanların 3 aylık değişimlerini koyması saçma olmuş gerçi forum açısından bir süre sınırı konulmalı gibi geliyor.
Benim bu spordaki 5. 6. ayımda çok fazla eleştiri alıyordum genellikle yorumlar iğneleyici oluyordu bu tarz konuşan insanlar açıkça söylüyorum yobazdır zaten bu tip insanların %90 ınında da vücut yoktur hep arkadaşımda yapıyor şöyle böyle olmuş gibi konuşurlar benim tavsiyem ve yaptığım hiç takma her vücut farklı zamanlarda değişim gösterir bazılarının vücudu çalışmalara erken yanıt verirken bazılarının daha geç yanıt verir 3 ay için yorum yapmak sağlıklı olmaz ama 6. 7. ayda ciddi değişimler oluyor aynı şekilde devam et beslenmenede önem vermeni tavsiye ederim
Bu 3 ayda yaptıklarının bir işe yaramadığını düşünüyorsan ,önümüzde ki 3 ay için farklı planlar yap. Pes etmezsen başaracaksın.
Ama önce yağ kas ölçümü yaptır. Mezura ile gerekli ölçüleri al. Kan ve idrar testi yaptı. Ulaşılabilir hedefler koy kendine ve 3 ay sonra tekrar aynılarını yap. Bakalım ne kadar yol kat etmişsin .
Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.
Kilitlenme Sebepleri :
- Zorunlu pozlar eklenmemiştir ya da eksik pozlar vardır.
- Hakkınızda gerekli bilgiler verilmemiş ya da eksik verilmiştir.
- 6 aylık gelişimden önce foto eklemek kurallar gereği yasaktır.
- Başlıkta kullanıcı adının geçmesi zorunludur
Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum resim ekleme kurallarını okuyunuz. Resim ekleme kurallarını okumak için buraya tıklayınız