BMW, BMW olalı böyle kaza yaşamadı!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Park halindeki lüks otomobilin başına öyle bir kaza geldi ki, görenler şaştı kaldı.

24.03.2008 03:38
bmwmmm.jpg
Polonya'da bir bina inşaatının yanına park eden süper lüks BMW'nin üstüne binanın yanıda vinçle yarlaştirilmeye çalışılan beton blok düştü.

15. kattan büyük bir hızla BMW'nin üstüne düşen dev blok, güzelim arabayı yere yapıştırdı.
Çarpmanın etkisiyle prese girmiş gibi olan arabada kimsenin olmaması bir faciayı önledi

(acaba sigortadan parasını alırken ne diyecek :)

KAYNAK:http://www.haberturk.com/galeri.asp?src=4&id=62887

yalniz söyle bi olay var en üsteki bmw ile üstüne beton düsen bmw ayni degil..üsteki bmw nin 5 serisi o pahali.ama altta ezilen eski e 36 klasa bmw.yani fazla lüx diye abartmaya gerek yok.etse etse almanyada o araba 3 yada 4 bin euro.ama dedigim gibi en üsteki resimle ezilen araba arasinda daglar kadar fark var

banada öle geldi ikisi farklı gibi...ama ne olursa olsun yazık olmuşşş..=)

banada öle geldi ikisi farklı gibi...ama ne olursa olsun yazık olmuşşş..=)
arkadaslar gibisi fazla kesinlikle farkli cünkü ikisnide kullandim.üsteki araba bmw 5 serisi..altta ezilen 3 serii.iki araba yan yana olsa aradaki farki görürsünüz 5 seri olan digerinin yaninda kamyon gibi duruyor..ezilen arabanin aynisi benim agbimde vardi daha 2 ay önce satti ve sadece 1500 euroya satti..türkiyede o ezilen araba belki 10 bin euro falan yapar ama suna inaninki üsteki bmw yi alana o ezilen bmw yi hediye ediyolar almanyada..cünkü bende bmw hayraniyim ve su an yine bmw kullaniyorum yani bu arabalarin cigerini tanirim

alin simdi aradaki farki gözünüzle görün.

Eklentiler

• 71725_4893_pict0001.jpg
    71725_4893_pict0001.jpg
    11,5 KB · Görüntüleme: 312
  • images.jpg
    images.jpg
    5,3 KB · Görüntüleme: 326
bide yakindan canli olarak görseniz resmen 5 seri olan digerinin iki kati.ama yinede bu resimlerde yeter aradaki farki görmeniz icin

mesaj sayını baya arttırdın sivasli

arkadaşlar dikkat ederseniz haberi bir haber sitesinden aldım o küçük sadece bmw diye konulmuş az çok haber sitelerinin dizaynını biliyosunuzdur burda konu o küçük resimle ezilenin bir olduğu değil bir "bmw" in üstüne beton blok düşünce ne hale geldiği

mesaj sayını baya arttırdın sivasli

arkadaşlar dikkat ederseniz haberi bir haber sitesinden aldım o küçük sadece bmw diye konulmuş az çok haber sitelerinin dizaynını biliyosunuzdur burda konu o küçük resimle ezilenin bir olduğu değil bir "bmw" in üstüne beton blok düşünce ne hale geldiği
sehzadecilik beni kendinle karistirma..ben bu siteye her gün en az 3-4 sefer girerim okurum ve hic mesaj yazmadan da geri cikarim...benim mesaj sayisiyla rep almakla isim yok...insanlari tanimadan sallama seyler söyleme ok..

sehzadecilik beni kendinle karistirma..ben bu siteye her gün en az 3-4 sefer girerim okurum ve hic mesaj yazmadan da geri cikarim...benim mesaj sayisiyla rep almakla isim yok...insanlari tanimadan sallama seyler söyleme ok..

sivasli demek istediğim attığın mesajlar arasındaki zaman farkı çok kısa sonradan aklına gelse "edit" butonu var 3 mesaj atmıssın ama bu 3 mesaj tek mesaj halinde olabilirdi.

ayrıca özel mesajdan beni tehdit etmene gerek yok ben zaten akıllı bi insanım.

bu mesaj sana cevabımdır konu ile ilgili baska hiçbirşey söylemeyeceğim.

sivasli demek istediğim attığın mesajlar arasındaki zaman farkı çok kısa sonradan aklına gelse "edit" butonu var 3 mesaj atmıssın ama bu 3 mesaj tek mesaj halinde olabilirdi.

ayrıca özel mesajdan beni tehdit etmene gerek yok ben zaten akıllı bi insanım.

bu mesaj sana cevabımdır konu ile ilgili baska hiçbirşey söylemeyeceğim.
ok konyu kaüpatalim o zaman.ben yanimda yüz yüze bakmadigim kimseyi klavye basinda tehdit etmem.seni duynalarda asarim keserim yazdim sanacak sadece akilli ol yazdim....konu kapanmistir....ufak bi mesele icin tartismaya gerek yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı