Bir türlü yoluna koyamadım şu sporu bi bakar mısınız size zahmet ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam ben hardline whey 3 matrix proteini kullanıyorum off günlerde 1 ölçek ama idman günü salona gitmeden önce 13km kadar bi yol yürüyorum ve kosuyorum anlayacagınız acık hava kosusu yapıyorum sabah saat 6dan 8e kadar sonrasında 8de de salona gidip ağırlıgıma giriyorum ve bcaa toz amino asitim var amino asiti günde 2 ölçek kulanıyorum proteininizi de 2 porsiyon alıyorum kosuya baslamadan önce amino asitin 1 ölçeğini alıyorum kas yıkımı olmasın diye proteini de idman öncesi ve sonrası alıyorum ama idman sonrası aldıgımın icine bcaa aminomu da karıstırıp aynı shakerde öyle tüketiyorum koşmadan önce protein mi almalıyım amino asit mi ? şu supplementlerin kullanımını bi yerleştirirseniz çok sevinirim ? yok koşudan hemen sonra agırlıga gitme aradan zaman geçsin diyorsanız ne kadar zaman geçsin 9da bitiyor benim koşu ?

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

Forumda ilgili bölümler okunmadan konu açılmıştır.Aşağıdaki bölümlerdeki sabit başlıkları okumanızı rica ederiz.

Link : Beslenme - BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu
Yeni Başlayanlar Bölümü - BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu
Antrenman:Bodybuilding & Fitness - BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu
Yağ Yakıcılar ve Yağ Yakımı - BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı