Bir ricam var lütfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi geceler bir sorum olacak sporda yeniyim 1.82 boyum 77.5 kilom var göbeğimde azda olsa sarkma var aminoasit kullanımına başladım yakında protein kullanımına yakında başlıyorum ama aklımı karıştıran beslenme programı bana boy kiloma göre beslenme programı hazırlayıp yollayacak bir arkadaş veya hoca varmı beslenme benim için çok önemli spora aşırı derecede istekliyim ama boşada kürek çekmek istemiyorum lütfen bir yardım eder misiniz şimdiden teşekkürler

Sağlık kuruluşlarında (sağlık ocağı, hastane, nadiren de olsa eczane) gibi yerlerde ve bazı spor salonlarında makineleri var onlardan öğrenebilirsin. İnternette de çeşitli testler var ama ben hiç güvenmiyorum. Bazen avm, otogar, metro durağı gibi yerlere de bu makinelerden koyuyorlar ama hiç kullanmadığım için fikir veremeyeceğim.

teşekkürler

Teşekkür ederim birde bana protein tozu önerebilr misin yaşım 17 boy 1.82 kilo 78 şimdiden teşekkürler

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 14:11 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:03 ----------

Teşekkür ederim birde bana protein tozu önerebilr misin yaşım 17 boy 1.82 kilo 78 şimdiden teşekkürler

Önemli değil. Ancak daha önce hiç supplement kullanmadım ve o konuda hiç bilgim yok bu yüzden maalesef protein tozu öneremeyeceğim.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 14:11 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:03 ----------

protein tozu olarak çok iyi bişey istiyorum fiyat mühim değil diyosan muscletech nitrotech performance öneririm. Ama daha uygun bişeyler olsun diyosan hardline whey 3 matrix öneririm hardline ın yeni ürünü ben kullandım şahsen 2. kutuyu kullanıyorum etkisi güzel tadı güzel fiyatı güzel içeriği güzel kısacası maddiyatına göre seç birisini ikisi de hoştur

protein tozu olarak çok iyi bişey istiyorum fiyat mühim değil diyosan muscletech nitrotech performance öneririm. Ama daha uygun bişeyler olsun diyosan hardline whey 3 matrix öneririm hardline ın yeni ürünü ben kullandım şahsen 2. kutuyu kullanıyorum etkisi güzel tadı güzel fiyatı güzel içeriği güzel kısacası maddiyatına göre seç birisini ikisi de hoştur

3 matrixin çileklisinmi tadı güzel çikolatanınmı ?

Çok teşekkür ederim birde ortalama 2.5 kilo bir protein tozu bana ne kadar yeter ve amino asitle protein tozunun farkı nedir teşekkürler ?

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Değerli üyemiz ;
Forumda, ezbere yani sıfırdan diet listesi istemek doğru olmadığı gibi kurallara da aykırıdır.

Size önerimiz öncelikle forumda bir müddet zaman geçirmeniz, makaleleri ve üyelerin beslenme başlıklarını okumanızdır. Besinlerin 100gr içeriklerini inceleyip ne kadar protein-yağ-karbonhidrat-vitamin-mineral-sıvı almanız gerektiğini ilgili başlıklardan öğrenip kendi vücut tipiniz, hedefiniz, yaşam tarzınız ve ekonomik durumunuza uygun beslenme programı çıkarınız.
Hala tereddütleriniz varsa, forumda kurallara uygun başlık açarak üyelerin yorumlarına başvurabilirsiniz.

ilginizi çekebilecek başlıklar :
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/s...76&postcount=2
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/y...kni-t8692.html
Beslenme - BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/y...r-b-l-f53.html

Lütfen 1.dakikanızı ayrırak forum kurallarını okuyunuz.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Bodyforumtr Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı