spartacus87
Üye
bench_Ohyper_Arkadaşlar bir hafta önce resim paylaştım forumda ve bana öneriler geldi şişko dediler iyiki dediler daha çok motive oldum boğazımı sıktım bir haftada 1 kg 700 gram verdim .ve değişim çok iyi sokata yürürken kızların bakışını görüyorum.diyete gelince.
sabah kalkarkalkmaz yarım ölçek whey suyla
4 yumrta beyazı 1 sarısı 50 gram peynir 10 zeytin iki dilim tam tahılllı ekmek üstüne çok sert kahve
saat 10 da 5 fındık şekersiz çay
öğlen yemeği fabrikada ne çıkarsa genellikle karbonitrat ağırlıklı geliyo yemekler ben çözüm buldum bimden 5 liraya 200 gram net ton alıyo iki gün öğlen yetiyo
4 gibi bulgur pilavı 100 gr. idmana yarım saat varken whey
idman dan hemen sonra whey 1 saat sonra 150 gram tavuk göğsü haşlanmış
saat 22 civarı bidaha 100 gram tavuk saat 23:30da bir kase yoğurt içine bir ölçek whey biraz da karpuz veya şeftali whey çilekli burada 12 yatıyorum 5:45 de kalkıyorum bir hafta sıtandart böyleydi.
Ölçülerim bir hafta öncesi %69 adele miktarı -yağ miktarı %19 kilo 87
bügün eczenede aynı makinede ölçtüm %72 adale -yağ %16 kilo 85 kg 300 gr. bana altarnetif yiyecek şeçenekleri önerin bide resimlerde fark varmı yorum istiyorum
sabah kalkarkalkmaz yarım ölçek whey suyla
4 yumrta beyazı 1 sarısı 50 gram peynir 10 zeytin iki dilim tam tahılllı ekmek üstüne çok sert kahve
saat 10 da 5 fındık şekersiz çay
öğlen yemeği fabrikada ne çıkarsa genellikle karbonitrat ağırlıklı geliyo yemekler ben çözüm buldum bimden 5 liraya 200 gram net ton alıyo iki gün öğlen yetiyo
4 gibi bulgur pilavı 100 gr. idmana yarım saat varken whey
idman dan hemen sonra whey 1 saat sonra 150 gram tavuk göğsü haşlanmış
saat 22 civarı bidaha 100 gram tavuk saat 23:30da bir kase yoğurt içine bir ölçek whey biraz da karpuz veya şeftali whey çilekli burada 12 yatıyorum 5:45 de kalkıyorum bir hafta sıtandart böyleydi.
Ölçülerim bir hafta öncesi %69 adele miktarı -yağ miktarı %19 kilo 87
bügün eczenede aynı makinede ölçtüm %72 adale -yağ %16 kilo 85 kg 300 gr. bana altarnetif yiyecek şeçenekleri önerin bide resimlerde fark varmı yorum istiyorum