Bilgisi olan arkadaslar buraya Yag yakimi sonrasi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaslar evimde kosu bandin
Var 3.5 aydir haftada 6 gun 1 saat kosu ve yuruyus yapiyorum 78 kilodan 68 kg ye dustum ama vucudumda gobek ve basen kisminda sarkma var kas kutlesi yapmak istiyorum evimde mekik aletim twisterim var evde sinavda cekiyorum.Cevaplarini bekliyorum. Bu arada 650 civari kalori yakiyorum ort olarak 10 ar kglik dumbell aldim dumbellderda nasil hareketler yapabikirim vs vs..?[emoji848][emoji848][emoji848][emoji848][emoji848][emoji848]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Her gün dörder set şınav mekik yaparsan iki günde bir dumbbell ile dörder veya beşer set ön ve arka kol için egzersizler yaparsın. Haftada iki kere 4 set dumbbell ile omuz press yaparsin. Ön kol için hummer curl arka kol için yapabiliyosan fransiz tek elle olmuyorsa pota oneririm. Bunlara ek barfiks ve dips yapabilirsin. Iyi bir diyet de uygularsan kaslarini cizersin diye dusunuyorum kardesim

General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba. Tek seferde nizami kaç şınav çekebiliyorsunuz? 50yi geçmek göğüs kasları ve triceps açısından iyi bir durumda olduğunuzu gösterir. 70i geçiyorsanız göğüs kasları belirgin ve üst vücut oldukça iyi demektir. Barfiks çubuğu varsa onda da tek seferde 20 hedef olmalı. Mekik de çekerseniz arkadaşın dediği gibi iyi bir diyetle güzel olur vücut. Bu arada dumble da omuz press için kullanılabilir ama yukarıda yazdığım şınav sayısını tutturan biri için 10kg press için düşük gelecektir. Hergün 1 saat koşu yürüyüş ile 3,5 ayda 10 kg hiç diyet yapmamışsınız demektir. Oraya dikkat derim. Kolay gelsin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı