Adamın eli, inanılmaz boyutlarda.Bilek güreşi ile alakası yok, onlar Profesyönel sporcu, aynı şekilde Profesyönel Powerlifter sporcularına da bakarsan onların da vücutlarında yüksek kas kütlesi olduğunu görürsün, güreşçilerde de var, Strongman sporcularında da var ve hepsinde var, yani onların uyguladıkları öyle gizli ve mucizevi bir program yok, onlar gibi çalışarak onlar gibi olamazsın.
Bir de sen Denis Cyplenkov'u falan görmüşsündür muhtemelen, o adamların vücutlarında tonla ilaç var.
Adamın eli, inanılmaz boyutlarda.
Aynen öyleTabi, Neandertal falan diyorlar onun için.Çok iyi bir genetiğe sahip, aldığı ilaçların da etkisi vardır elbet, ama büyük oranla bu tür şeyler genetiktir.
Tabi ilaçların yanısıra slav ırkının genetiğini de taşıyor;yadsınamaz bir gerçek bu.Tabi, falan diyorlar onun için.Çok iyi bir genetiğe sahip, aldığı ilaçların da etkisi vardır elbet, ama büyük oranla bu tür şeyler genetiktir.
Bu rekoru onu iyi bir powerlifter yapardı sanırım.Aynen öylezaten profesyonellerin hepsi ilaçlı ama adamda genetik olarak dünyadaki en güçlü biceps var
strict curl rekoru onda zaten
Doğru çoğu sporda geriyiz. Yine de bizim sporcularda da çok çok iyi genetikler varTabi ilaçların yanısıra slav ırkının genetiğini de taşıyor;yadsınamaz bir gerçek bu.
Lakin insan özenmiyor değil "Neden bizim sporcularımızda da yok böyle bir genetik!" diye.
Her zaman söylüyorum; anabolizanlar konusunda mücadele sporlarında çok gerideyiz:
Son 3–4 olimpiyatta güreş,halter v.s. dallarında kayda değer başarımızı hatırlamıyorum.
(Tüm Doğu Avrupa doktor kontrolünde kullanıyor ve yakalanmıyorlar.)[DOUBLEPOST=1510007657][/DOUBLEPOST]Kısa olan kollarının da, bilek güreşinde onu baştan 1–0 öne geçirdiğini de hatırlayalım.[DOUBLEPOST=1510007846][/DOUBLEPOST]
Bu rekoru onu iyi bir powerlifter yapardı sanırım.
Sektör değiştirse daha çok kazanır halbuki![]()
İzledim.Web'ten de araştırdım.Harika fizik.Haklıymışsın.Doğru çoğu sporda geriyiz. Yine de bizim sporcularda da çok çok iyi genetikler var
Mesela Oğuzhan koçak.
80kg da şuan dünyanın en iyilerindendenis gibi büyük olmasa da eklemleri aşırı dayanıklı.
Daha birçok sağlam sporcumuz var bilek güreşinde. Böyle sporlara destek çok olmasa da ata sporu olduğundan baya ilgi var![]()
Adamın eli, inanılmaz boyutlarda.
Kardeşim. Bilek güreşi bir güç sporudur. Tıpkı powerlift gibi düşünebilirsin. Fakat powerliftdeki deadlift ve squat gibi gibi tüm vücut kaslarına aynı anda vurmadığı için enerjiyi anormal hızlı şekilde boşaltmaz. Bu yüzden bazen kuvvette devamlılıkta gerektiren bir spordur. Uzun süren maçlar olabiliyor. Ancak büyük oranda patlayıcı güce dayanan bir spor. Dolayısıyla bu sporla uğraşan kimselerin vücutlarının vücut tiplerinin güç sporcularına benzediğini görürsün. Yani hafif yağlı olurlar. Bodybuilderlara benzemezler.Merhaba Arkadaslar Bilek Güresi Videolarını İzlerken Videolarda Bilekcilerin Vucutlarının iri ve fazla kas kütlesi sahibi olduklarını gördüm ne tür antreman yapıyorlar bilgisi olann aydınlatırsa sevinirim.