anormalbody
Üye
Arkadaşlar merhaba bilek güreşi güreşi konusunda merak ettiğim konular var . 15 yaşına yeni giricem ve seneye lise ye başlıcam. Ve liseler arası bilek güreşi yarışmalarına katılmayı düşünüyom .Birkaç aydır street workout la ilgileniyorum ve gelişme kaydettim normalde okuldaki iri yarı çocukları bilek güreşinde yeniyorum kilom 56 yendiğim çocuklar 60-70 ve 80 kilo olanlar bile var.bende yarışmaya katılmaya düşünüyorum.
Ama acaba yenilir miyim diye şüpheleniyorum kilom 56 boy 166 vücut yağ oranı %10 ama %8 e düştüğü oluyo tek kol dumbel curl da 15 kilo basabiliyorum ve chin up(eller yüze dönük barfiks) te +25 kg ile 3 adet chin up yapıyorum sizce katılabilecek güçtemiyim yoksa güçlenmem gerkiyo mu bu arada mersinde yaşıyorum ama bildiğim kadarıyla mersinde yarışmalar yapılmıyo bu yarışmlara nasıl katılcam merak ediyom
Ama acaba yenilir miyim diye şüpheleniyorum kilom 56 boy 166 vücut yağ oranı %10 ama %8 e düştüğü oluyo tek kol dumbel curl da 15 kilo basabiliyorum ve chin up(eller yüze dönük barfiks) te +25 kg ile 3 adet chin up yapıyorum sizce katılabilecek güçtemiyim yoksa güçlenmem gerkiyo mu bu arada mersinde yaşıyorum ama bildiğim kadarıyla mersinde yarışmalar yapılmıyo bu yarışmlara nasıl katılcam merak ediyom