Bildiğiniz güzel yabancı dizi varmı?

sagopat6167

Yeni Üye
Bildiğiniz güzel yabancı diziler varsa tavsiye edebilirmisiniz?

Ne tarz seversin bilmiyorum ama benim için gelmiş-geçmiş ve gelecek en güzel dizi Six Feet Under. İzleyeceğim hiç bir dizi, SFU'dan daha iyi olmayacak, bu benim için gayet net. Konusu hoşuna giderse bir göz at derim.

Onun dışında Breaking Bad yine şahane bir dizi. Konusuna bakınca klişe bir uyuşturucu-dealer tabanlı bir aksiyon dizisi gibi ama öyle değil. Zaten Emmy'ler de ödül aldı.

Gençlik dizisi istersen Skins. Ama orjinal versiyonu olmalı, US değil.

Nieye yabancı dizi türk dizilerinin suyumu çıktı:D

Dexter'i tek gecerım ;) nıye dersen

how i met your mother daki komediyi- CSI miami'deki polisiyeyi- spartacus'taki kan ve şiddeti bu dizide bulabilirsn :)

how i met your mother
two a half men
house
csi:ny
dexter
chuck
merlin
.
.
.
diye gider

the walking dead gelmiş geçmiş en iyi dizi diyorum

*Nikita (Bol aksiyonlu Ajan Dizisi)
*Game of Thrones (Yeni Bir dizi)
*The Vampire Diaries
*Chuck
*Breakout Kings (Yeni bir dizi izlemeni tavsiye ederim)
*The Big Bang Theory (Komedi)

1. Oz (hapisane dizisi )

2. Doctor who (bilim kurgu dizisi )

3. house ( medikal ama mükemmel bir dizi )

4. big bang ( komedi )

5. lights out ( Boks üzerine çekilmiş bir dizi daha yeni 1.sezon bitti. )

6.spartacus ( 1.sezon güzel ama 2.sezon o kadar iyi değil bence )

Şuan house 5. sezondayım,bitince X files çok övüyorlar, onu seyretmeye başlamayı düşünüyorum.

Dexter hakikaten çok iyi. -Bir seri katilin incelikli cinayetleri. Devamı çekilsin çok isterim.-

Prison break'i de tek solukta izledim. - Zeki bir oğlan abisini idamdan kurtarmak için onun bulunduğu hapishaneye giriyo. 6 sezon kaç-kovala anlatılıyo. Harika bi dizi.-

Big bang theory'nin eski bölümlerini hala izliyorum. -Fizik bölümünden 3 inek ve 1 kızın günlük halleri. komedi.-

The IT crowd var. O da çok komik. Onun da eski bölümlerini izlerim hala. - Bunlar da bilgi işlem departmanından 2 tip ve kadın şefleri. İngiliz komedisi.-

Fantastik, süpergüçlü seversen Heroes var.

Lost var tabii hala izlemediysen. 3. sezonuyla beynini açıyor. :)

Aslında bir de Lie to me var. -Yüz okuyan bi dedektif. İlgini çekebilir.-

Ben How i met your mother'ı hiç izleyemdim. Bana hiç komik gelmiyor ama çevremde seven çok insan var.

the wampire diaries
shameless
spartacus
fringe
how ı met your mother
chuck
the o.c
raising hope
light out
dexter

dizi zevkime güvenebilirsin :)

the walking dead izlememişseniz mutlaka izleyin ama ilk sezondan 6 bölüm yayınlandı bnde anlayamadım neden olduğunu 2.sezon aralık yada kasım gibi çekilcekmiş merakla bekliorum başka prison break başından kalkamıosunuz heroes de çok güzel

geçenlerde nikita isimli bir dizinin oldukça fazla sayıda bölümünü izledim.bence izlenmeye değer.

Back
Yukarı