Bigjoy nasıl marka ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bodyyci
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Türk markası alma demeleri şu: zamanında nitrofull diye bir marka vardı çok boş ürünleri vardı. Hardline kendine reform yapmadan önce çok etkisiz boş ürünleri vardı. Adını çıkardılar Türk markaları kötü diye.

Powerlife ürünleri Almanya ithal hammadde ile Türkiye' de üretim yapıyorlar gayet güzel ürünleri mevcut. Hardline ne kadar kendini reform etmiştir bilemem ama popüler bu aralar.

BigJoy' dan fıstık ezmesi aldım bir tek güzel bir ürün içinde chia var değişik bir ürün yapmışlar. Protein tozlarını incelediğimde ise şase olarak satıyor yani tek kullanımlık poşetler halinde 40 porsiyon gibi. Protein değerleri tatmin edici değil tek avantajı şase olması.

bende genrise kullanıyorum. kendilerini sürekli iyileştirdiklerini düşünüyorum ve izole bir wheyi 160 tlye veren başka bir markada hiç göremedim. 1 ölçek protein değeri ort 27 gram yani kötü olması imkansız :/

Memnun musun peki Genrise markasından? Tamamiyle Türk yapımı gördüğüm kadarıyla PowerLife gibi Almanya hammadde ithalatı yapmıyor. Yani Nitrofull' de tamamen Türk markasıydı ama tam bir hezimetti aynı olmasın?

Fiyatları gerçekten uygun çünkü bu markaya geçiş olabilir.

Memnun musun peki Genrise markasından? Tamamiyle Türk yapımı gördüğüm kadarıyla PowerLife gibi Almanya hammadde ithalatı yapmıyor. Yani Nitrofull' de tamamen Türk markasıydı ama tam bir hezimetti aynı olmasın?

Fiyatları gerçekten uygun çünkü bu markaya geçiş olabilir.
bu marka hakkında bidaha yorum yapamıcam malesef. uyarı geldi de reklam yapıyorum sandılar sanırım.

Back
Yukarı