Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar bayadır ayakta z barbell curl - hummer curl ve concentration curl ı kullanıyorum bunları değiştirmek istiyorum bu 3 hareket yerine neler önerirsiniz ama aynı etkiyi verecek hareketler olursa iyi olur yada değiştirme dediğiniz hareket varsa söyleyin saygılar...bench_O
bir çok öneri sunulacaktır
ancak sana uygun olanını sen seçmelisin kendini daha iyi tanıyan sensin
önce bi söyle bakalım
programının tamamı nasıl(detaylı)
ne kadar zamandır bb yapıyorsun
biraz kendini tanıt
yoksa söylenenler tam yerini doldurmayacaktır.
illa bu bilgiler olmadan bişeler yazmamı istersen bence öneri olarak
* barbel curl değişmeyen hareket olabilir(2 haftada bir dumbel curl yapabilirsin) ancak Z bar kullanmam burda sende Z bardan vazgeçebilirsin denemende fayda var
*hummer curl olmazsa olmazımdır bazen bir hafta inc. hummer bir hafta normal yaparım süreler değişebilir
*son hareket scut curl veya ayakta eğilerek (arnoldun meşhur kitabında olduğu gibi) con.curl yaparım
ben buy işte yeni değilim fakat düzenlide yapamıyorum yani 3 ay gidiyorum 1 ay ara veriyorum sonra 4 ay yapıyorum 2 hafta ara veriyorum okul vs bir sürü şey araya giriyor ben preacher curl eklemek istiyorum onu concentration yerine eklesem nasıl olur acaba